Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT în Alba Iulia. O dubă s-a răsturnat pe şosea, în apropiere de sensul giratoriu de la Ambient

Publicat

DSC_0094 Un accident rutier s-a petrecut miercuri, în Alba Iulia, pe strada Alexandru Ioan Cuza, sensul de ieşire din oraş spre Cluj. Şoferul unei dube de transport a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu autovehiculul, pe o parte, pe şosea.

Din datele de la faţa locului, nu sunt persoane rănite, chiar dacă accidentul s-a petrecut în apropierea unei treceri de pietoni.

Şoferul ar fi încercat să evite un camion care oprise brusc în faţa sa, a tras de volan dreapta, a intrat în balans, a lovit parapetul şi s-a răsturnat.

Circulaţia rutieră a fost îngreunată la faţa locului, până la terminarea cercetărilor efectuate de poliţie. Autovehiculul a fost repus pe roţi şi transportat cu o platformă, având în vedere că a fost serios avariat în urma accidentului.

foto: Daniel Bloss

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Traian

    miercuri, 20.04.2016 at 16:20

    Un camion în general circulá cu vitezá micá si mai mult a oprit brusc. Dacá urmárim 100 de masini cîte respectá distanta cînd circulá dupá un camion foarte putine, si mai ales la apropierea unei treceri de pietoni.Dubele nu respectá niciodatá distanta fatá de masina din fatá.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax