Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO UPDATE: ACCIDENT în Alba Iulia, pe Calea Moţilor. Carambol cu patru maşini implicate şi terasa unei pensiuni distrusă

Publicat

IMG-20160506-WA0000 Un accident rutier soldat cu pagube materiale s-a produs vineri după-amiaza pe Calea Moţilor din Alba Iulia, zona de ieşire spre Miceşti. Patru maşini au fost avariate după ce un şofer a vrut să vireze stânga  și s-a lovit de un alt autoturism care l-a depășit pe linia continuă. În urma impactului, a fost distrusă şi terasa unei pensiuni din apropiere, după ce autoturismele au fost proiectate înspre clădire.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 16.20. Nicio persoană nu a fost rănită.

Din date transmise de martori de la faţa locului, şoferul autoturismului de teren Hyundai circula dinspre Miceşti spre Alba Iulia şi, în dreptul pensiunii, a vrut să vireze stânga. Din spate pe același sens venea însă un autoturism (Renault), ce ar fi depăşit o coloană de maşini, pe linia continuă.

După cele două maşini s-au lovit, au fost proiectate în parcarea şi terasa pensiunii, unde alte două autoturisme au fost avariate, un Fiat de Iaşi şi un BMW cu numere de Alba.

Unul dintre şoferi ar fi fost sub influenţa alcoolului.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, vineri, 6 mai, în jurul orei 15.10, pe Calea Moţilor din Alba Iulia, G.S.Ş., de 48 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Miceşti – Alba Iulia, s-a angajat în depăşirea unei coloane de autovehicule, într-o zonă în care această manevră este interzisă, împrejurare în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de o femeie din Alba Iulia.

În urma impactului, ambele autoturisme au ricoşat în parcarea din faţa unui local public unde au avariat două autoturisme parcate şi terasa localului.

Din accident nu au rezultat victime omeneşti, iar în urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, pentru G.S.Ş. a rezultat valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de G.S.Ş., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Adi

    vineri, 06.05.2016 at 17:01

    Ca in filmele cu prosti…de fapt, ce sa mai, ca la Alba 🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax