Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | ACCIDENT în Alba Iulia, zona Alba Mall: Bărbat rănit în urma unui impact între o maşină şi o motocicletă

Publicat

accident OMV Un bărbat a fost rănit şi transportat la spital în urma unui accident rutier petrecut miercuri după-amiaza pe strada Tudor Vladimirescu, zona Alba Mall.

Din primele informaţii, accidentul s-a petrecut din cauza neacordării de prioritate, la ieşirea din parcarea complexului comercial.

Potrivit IPJ Alba, în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism şi o motocicletă.

Autoturismul Opel Corsa nu ar fi acordat prioritate motociclistului, la un viraj spre intarea în parcare. În urma impactului, a ricoşat în alt autoturism, un Volkswagen Golf.

Bărbatul rănit ar avea 67 de ani şi circula pe motocicletă.

„Joi, la ora 17,48, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Tudor Vladimirescu din municipiul Alba Iulia, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omeneşti.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că B.N.T., de 34 de ani, din municipiul Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu, în dreptul unui centru comercial din Alba Iulia, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj spre stânga şi a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de S.G., de 67 d ani, din Alba Iulia. În urma impactului autoturismul condus de B.N.T. a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de o femeie în vârstă de 33 de ani, din Alba Iulia ce intenţiona să iasă din parcarea centrului comercial.

În urma accidentului motociclistul a suferit contuzii de membre şi leziuni la nivelul feţei şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Conducătorii autoturismelor implicate în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax