Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: ACCIDENT în Alba Iulia, zona Kaufland. Tânăr de 17 ani, lovit pe trecerea de pietoni, de o maşină cu numere de Italia

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut marţi, în jurul orei 11.30, în Alba Iulia, pe Calea Moţilor, zona Kaufland. Un tânăr de 17 ani care încerca să traverseze strada pe trecerea de pietoni a fost acroşat de un autoturism.

Din primele informaţii, autoturismul implicat în accident este un Ford înmatriculat în Italia.

Tânărul de 17 ani a fost transportat la spitalul din Alba Iulia.

UPDATE: „Marţi, la ora 11.26, pe Calea Moţilor din Alba Iulia, M.M., în vârstă de 52 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui minor în vârstă de 17 ani, din Alba Iulia, care era angajat în traversarea străzii pe trecerea de pietoni.

În urma accidentului minorul a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. Faţă de conducătorul auto cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Alba.

foto: Daniel Bloss

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax