Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT în Alba Iulia, zona Miceşti. Doi adulţi şi un copil de două luni, transportaţi la spital după ce două maşini s-au lovit

Publicat

11092567_810559652314064_1463316841_n Un accident rutier s-a petrecut luni seara, în jurul orei 18.30, pe Calea Moţilor, între Alba Iulia şi Miceşti. Este vorba despre o coliziune între două maşini. Trei persoane, printre care un copil în vârstă de două luni, au fost rănite şi transportate la UPU Alba Iulia.

Din primele informaţii, cele trei persoane au suferit leziuni uşoare.

La faţa locului au intervenit echipaje ISU Alba, de Ambulanţă şi Poliţie.

UPDATE: Este vorba despre o tamponare faţă-spate între cele două maşini, un Audi alb şi un Peugeot gri, ambele înmatriculate în Alba. Printre persoanele rănite, toţi pasageri în Audi, se află şi un copil minor.

Accidentul s-a petrecut pe sensul de ieşire din Alba Iulia spre Miceşti, aproape de grădiniţa „Licurici”.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, luni, la ora 18.29, pe Calea Moţilor din Alba Iulia, F.V.A., un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Cricău, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Alba Iulia – Ighiu, nu a păstrat distanţa faţă de autoturismul care circula în faţa sa, condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani, din Alba Iulia, intrând in coliziune cu acesta.

În urma accidentului, F.V.A. a suferit leziuni uşoare, iar trei pasageri în autoturismul condus de acesta (o femeie, un bărbat şi un copil în vârstă de două luni) au suferit leziuni corporale grave şi au fost transportaţi la spital.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate.

foto: Daniel Bloss

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax