Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident în centrul oraşului Alba Iulia. O maşină a lovit o căruţă, la intersecţia străzii Mihai Viteazu cu Octavian Goga

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut marţi, în jurul orei 18.40, în centrul oraşului Alba Iulia, lângă sediul redacţiei ziarului Unirea, la intersecţia străzii Mihai Viteazu cu Octavian Goga, respectiv Decebal. Un autoturism a lovit o căruţă care nu era semnalizată corespunzător.

O femeie aflată în căruţă a fost rănită şi transportată de urgenţă la spital. Din cauza impactului, aceasta a căzut din atelaj şi nu-şi mai putea mişca picioarele, după spusele martorilor. Poliţiştii fac cercetări la faţa locului. Autoturismul cu numărul AB 03 WAL ieşea din intersecţie spre str. Octavian Goga, când a lovit căruţa, ce nu era semnalizată corespunzător pe timp de noapte.

UPDATE: Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba: „La data de 20.12.2011, ora 18.42, la intersecţia străzilor Mihai Viteazu cu  Octavian Goga din municipiul Alba Iulia, S.I., de 37 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui vehicul cu tracţiune animală condus de un tânăr de 21 de ani, din comuna Ighiu, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, o tânără în vârstă de 18 ani, din Alba Iulia, pasageră în căruţă, a fost rănită uşor, suferind o contuzie la nivelul piciorului stâng. Conducătorii celor două vehicule au fost testaţi cu aparatul etilotest care a indicat faptul că nu au consumat băuturi alcoolice. Cercetările sunt continuate.”

Tot marţi, pe strada Octavian Goga, cu 40 de minute mai devreme faţă de accidentul menţionat, o femeie de 41 de ani şi o fată de 14 ani au fost acroşate pe trecerea de pietoni, de o maşină.  Cele două au scăpat cu leziuni minore, fără a fi necesară transportarea lor la spital, iar şoferul, R.M. (51 de ani) din Alba Iulia, nu consumase băuturi alcoolice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax