Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO UPDATE: ACCIDENT în centrul oraşului Alba Iulia. O persoană rănită după ce două maşini s-au lovit în intersecţie

Publicat

IMG_3036O persoană a fost rănită într-un accident produs vineri dimineaţa, în centrul vechi al oraşului Alba Iulia.

Din primele informaţii, accidentul s-a petrecut la intersecţia străzilor Basarabiei cu Traian.

Au fost implicate două autoturisme, un Logan înmatriculat în Bucureşti şi un Peugeot cu numere de Alba.

Accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate.

UPDATE: Persoana care a avut nevoie de îngrijiri medicale este un bărbat, şoferul maşinii Peugeot.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, din primele cercetări, cel care nu a dat prioritate a fost şoferul autoturismului Dacia Logan, C.A., un bărbat de 51 de ani din Hunedoara, care conducea pe strada Traian. Şoferul rănit este un tânăr de 21 de ani, N.L.S., din Alba Iulia, aflat la volanul maşinii Peugeot. A suferit leziuni uşoare (traumatism în zona capului) şi nu a rămas internat în spital.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Ion

    vineri, 02.09.2016 at 10:04

    Cel mai probabil accidentul s-a produs pentru ca santierul care e in coltul strazii la partid a acoperit semnele de circulatie si oglinda de aproape doua saptamanani. Politia locala doar numara ranitii. Pana acum n-au vazut nimic desi au sediul la 30 de metri. Sunt curios daca au autorizatie de constructie si certificat de urbanism pentru lucarile de la partid si ce autorizatii au sa acopere semnele de circulatie ca pe site la Primarie nu apare nimic. Ar trebui sa-i dea in judecata soferul pagubit!

    • @Ion

      vineri, 02.09.2016 at 13:41

      Dupa cum sunt lovite masinile, Loganul circula dinspre Piata Alessandria. El are indicatorul de Oprire cat se poate de vizibil. Nu are nicio treaba cu santierul de peste drum. Oglinda aia acoperita nu obliga la nimic. Este montat pentru un plus de siguranta. Asta nu il disculpa pe soferul din Hunedoara, care nu s-a asigurat corespunzator.

  2. dorinteodor

    duminică, 04.09.2016 at 13:49

    desi sint din bucuresti cunosc intersectia. singura mea mirare este ca nu se intimpla si mai multe accidente acolo dupa cum e gindita asa asa-zisa intersectie. cind vii pe basarabia, intersectia cu traian e abia vizibila, ai cica prioritate si ai tendinta sa nu te asiguri. noi astia de bucuresti am invatat ca semnul de prioritate nu valoreaza nici doi bani daca cei care trebuie sa cedeze trecerea nu pricep ca trebuie sa cedeze trecerea. noi astia buni, cind sintem intr-o intersectie unde avem prioritate, ne asiguram si ne reasiguram ca toti ceilalti au priceput ca noi si nu ei au prioritate. dupa cum am vazut prin alba, chiar la taximetristi, semnul de prioritate inseamna sa treci fara sa te asiguri si asta e rezultatul. in intersectia basarabia-traian stiu ca au fost mai multe accidente si nu stiu de ce alba24 nu le reaminteste…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax