Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: ACCIDENT în centrul oraşului Alba Iulia. Un Seat Leon a făcut praf o tonetă dintr-o staţie de autobuz, în zona magazinului Unirea

Publicat

YouTube video

DSC_0210 Un accident rutier s-a petrecut duminică seara, în jurul orei 22.00, în Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu, vizavi de magazinul Unirea.

Este vorba despre un autoturism Seat Leon, care a doborât ghişeul de bilete STP din staţia de autobuz de pe strada Tudor Vladimirescu şi s-a „proptit” în poarta unui imobil din zonă.

Accidentul s-a petrecut în imediata apropiere a intersecţiei semaforizate din centru.

Maşina era condusă de un tânăr în vârstă de 25 de ani, care, din primele informaţii ale poliţiştilor, a pierdut controlul volanului.

În urma impactului, cabina de bilete din staţia de autobuz a fost distrusă, iar autoturismul s-a oprit în poarta unui imobil, doborând şi stâlpul de susţinere al acesteia.

Pentru că în zonă se afla şi racordul la gaz al casei, la faţa locului a intervenit şi un echipaj de la E.Ong Gaz, pentru a elimina pericolul de explozie.

Revenim cu amănunte.

foto: Daniel Bloss

YouTube video

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

10 Comentarii

10 Comentarii

  1. Raul89

    luni, 16.02.2015 at 00:17

    taran la volan…

  2. Popic

    luni, 16.02.2015 at 00:28

    Normal ca pierde controlul volanului daca circula cu viteza desi temperatura este sub 0 grade. Inconstient !
    Bine ca nu a luat accidentat pe cineva.

  3. mihai

    luni, 16.02.2015 at 11:40

    daca se intampla asta in mijlocul zilei???
    cand in acea toneta era cineva si in statie plin de oameni???
    absolut inconstienti…asa as reface legea care stabileste cine primeste permisul de conducere si mai ales cine il pastreaza de-a lungul timpului….
    unui astfel de individ i-a suspenda permisul pe loc pentru minim 6 luni, iar la urmatoarea abatere, probabil pentru totdeauna…nu trebuie sa astepti ca un astfel de specimen sa omoare pe cineva…

  4. nicu

    luni, 16.02.2015 at 19:52

    De ce RCA mai scump pentru tineri? Pentru ca mai sunt multi ca acest teribilist .Pentru cei care ma vor contrazice, sunt de acord, nu toti soferii tineri sunt ca cel in cauza, dar balanta se inclina in partea inconstientilor ( conform statisticilor politiei rutiere)

  5. Alicsandra

    luni, 16.02.2015 at 23:26

    Stiti careva in ce imprejurari s-a produs accidentul? De ce judecati fara sa cunoasteti? Oricare putea sa pateasca acelasi lucru. Nu judecati pe nimeni decat daca nu ati facut nici o greseala, nu cred ca este sofr care sa nu se fi grabit la semafor ca sa prinda verde, sau sa depaseasca limita de viteza sau multe altele. Singurul care ne poate judeca este Dumnezeu. Judecati doar cand nu aveti ce sa va reprosati boua, cand faceti totul corect. Pana atunci pastrativa pareri pt fiecare.

  6. Jiji

    marți, 17.02.2015 at 08:46

    @Alicsandra
    Nu te judecam nici pe tine, dar nu putem trece cu vederea gravele carente de limba romana pe care le afisezi „cu mandrie”. Din pacate aceasta este situatia jalnica a majoritatii tineretului din ziua de azi. Nu sunteti in stare sa va exprimati coerent o opinie, iar cand o faceti, te „dor” ochii sa citesti (si uneori mintea). Revenind la tema articolului, este dreptul tau sa-i iei partea acelui inconstient, dar, dupa modul in care te exprimi si respecti limba romana, arata cat de mult te respecti pe tine. O zi buna si multumeste lui Dzeu (daca tot il pomenesti) ca, la momentul accidentului, nu stateai la toneta respectiva sa-ti iei bilet.

  7. Lunetistul

    marți, 17.02.2015 at 16:06

    A stat oare cineva sa-si puna intrebarea cum a putut pierde controlul masinii in linie dreapta? Din pura intamplare eram in zona si-am vazut cum s-a intamplat. Din cauza acelei nenorocite de canalizari care nu-i la nivel cu asfaltul si pe care baiatul a vrut s-o evite. Niste incompetenti sunt cei care pun capacele de la bransamentele de apa sau canal, pe banda carosabila si niciodata nu le „nimeresc” la nivel cu banda de rulare. Circulati pe str.Marasesti, pe Octavian Goga, pe B-dul Ferdinand (spre gara) si este suficient.Drumul in sine este plin de capcane pe care din dorinta de-a le evita, faci alte traznai. Eu in locul lui as da in judecata administratorul de drum, care administrator sta bine merci si-l doare la patina de masinile noastre. Daca fiecare dintre noi i-am sanctiona (doar ca din comoditate nu facem nimic) sunt sigur ca lucrurile ar sta altfel. Si nu sa plateasca din bugetul local sau national (in functie de situatie) ci din buzunarul propriu, din buzunarul incompetentului care-a aprobat, care-a preluat si care gestioneaza un drum care numai drum nu se numeste. Asa trebuie sa ne „revendicam” dreptul pe care-l avem,prin platile pe care le facem catre stat. E usor sa-l faci taran (atata poti), e usor sa critici si sa bagi de vina, fara sa atingi de fapt esenta evenimentului. Daca avea viteza, muta chioscul ala de bilete in altarul sinagogii.

  8. nicu

    marți, 17.02.2015 at 22:19

    Alicsandra, un sofer responsabil nu se grabeste sa prinda verde la semafor.Este o regula de baza sa reduci viteza in apropierea unei intersectii, semaforizata sau nu.Lunetistule, baiatul era cu Seat Leon, nu Lamborghini sau alt autoturism cu garda joasa.La 50 kmh garantez ca eviti un obstacol fara sa te urci pe bordura.Daca in locul tonetei era o persoana, oare unde o muta?Respect Jiji.

  9. Anonim

    miercuri, 18.02.2015 at 13:55

    Toată lumea are o părere proasta despre șofer, dar despre romanii noștri ce părere aveți care i-au furat un telefon mobil in valoare de 2000 de lei șoferului imediat după accident???

  10. Io

    miercuri, 18.02.2015 at 14:58

    Nu soferului i-a disparut mobilul asa ca nu are legatura. Si daca ar avea, sugerezi ca ” romanii noștri ” meritau sifonati? Politia ce pazea acolo? Persoanele straine nu aveau voie atat de aproape incat sa fie tentate de un telefon.
    Parerea cititorilor e legata de accident in sine. Nicidecum de oamenii care au mers sa caste gura.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax