Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident în faţa Colegiului Tehnic „Dorin Pavel” din Alba Iulia, între o motocicletă şi un autoturism. Un tânăr a fost rănit

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut vineri, în jurul orei 11.00, în faţa Colegiului Tehnic „Dorin Pavel” din Alba Iulia, pe strada Tudor Vladimirescu. Au fost implicate o motocicletă şi un autoturism. Conducătorul motocicletei a fost rănit.

Autoturismul (marca Ford Mondeo, înmatriculat în Alba, cu numărul AB 06 XOI) se deplasa dinspre centrul orașului şi intenţiona să vireze în stânga, pe strada Târgului. Din sens opus, pe strada Tudor Vladimirescu, motocicleta (cu numărul de înmatriculare AB 02 CRE) circula regulamentar și a fost izbită de maşină.

Conducătorul motocicletei a fost rănit. Acesta se afla în stare conștientă, însă a suferit leziuni. Ambulanța și pompierii SMURD s-au deplasat la fața locului pentru a-i oferi îngrijiri. Tânărul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Alba pentru investigații.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „din primele cercetări, echipa de polițiști deplasată la fața locului a constatat faptul că S.M.N. de 33 de ani, din localitatea Cricău, județul Alba, în timp ce conducea autoturismul, la intersecţia str. Tudor Vladimirescu cu str. Tîrgului, din municipiul Alba Iulia, a efectuat un viraj la stânga, fără a acorda prioritate de trecere motocicletei conduse regulamentar din sens opus de B.M. de 34 ani din Blaj, județul Alba, intrând în coliziune cu aceasta.

În urma producerii accidentului, B.M. a suferit leziuni corporale grave, fiind transportat la Spitalul Județean Alba pentru investigații și tratament de specialitate.

Față de S.M.N. cercetările sunt continuate de către polițiști sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. florin borza

    vineri, 20.07.2012 at 14:19

    Bine ca a scapat usor, sper ca orbul cu masina sa nu scape asa usor usor.

    • ioan

      luni, 23.07.2012 at 12:42

      Accidente se intampla iar de data asta a fost vinovat soferul,dar de regula sunt vinovati teribilistii cu motociclete. Daca tu te bucuri si i-ti doresti asa tare sa fie ars soferul…sa-ti dea Dumnezeu norocul lui in trafic.

  2. Nicu

    vineri, 20.07.2012 at 16:55

    Toata lumea critica motociclistii, dar nimeni nu ii judeca pe soferii de masini neatenti sau, mai rau, neseriosi, care fac anumite manevre in trafic tocmai pentru a-i provoca pe motociclisti sau pentru a nu le permite sa circule linistiti. Nu stiu ce s-a intamplat aici, cel mai probabil totul s-a intamplat din neatentie (sper ca nu din cauza ca motociclistul a fost ignorat), oricum, dragi soferi, va rog sa fiti mai atenti la cei pe doua roti, sunt participanti la trafic, exact ca voi, cei pe 4 roti si nu e corect sa fie ignorati doar din cauza ca au o astfel de pasiune. Regulile sunt aceleasi pentru toti, respectati-le!

  3. hayoatha

    sâmbătă, 18.08.2012 at 15:27

    Marius ridicate iati un motor nou si hai sa mergem

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax