Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident în faţa sediului IPJ Alba. O femeie a fost lovită de un Logan condus de un angajat IGPR

Publicat

Marţi dimineaţa, în jurul orei 10.25, o femeie de 84 de ani a fost lovită, pe trotuar, în faţa sediului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, de un autoturism Dacia Logan de culoare galbenă, condus de un ofiţer IGPR. Maşina efectua o manevră de mers cu spatele, în momentul incidentului, şoferul neobservând la timp femeia care se afla în zonă şi lovind-o cu bara din spate.

Se pare că femeia era aplecată în momentul în care a fost lovită de Logan şi a căzut pe trotuar. Echipajul de Ambulanţă sosit la faţa locului i-au acordat primele îngrijiri medicale timp de câteva minute. Ulterior, femeia a fost transportată la spital.

Din primele concluzii ale medicilor de la spitalul din Alba Iulia, femeia a suferit o fractură la umăr şi a fost lovită uşor în zona capului şi a feţei. Victima rămâne deocamdată la spital.

UPDATE: Reprezentanţii IPJ Alba au transmis un comunicat:

„La data de 22.11.2011, ora 10.20, pe strada Ion I.C.Brătianu, din municipiul Alba Iulia, pe trotuarul din faţa Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, M.R.C., de 38 de ani, din Alba Iulia, ofiţer în cadrul unui serviciu teritorial din subordinea Inspectoratului General al Poliţiei Române, în timp ce a condus o autospecială, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de mers înapoi şi a accidentat-o pe F.A., o femeie de 84 de ani, din Alba Iulia.

Femeia a fost transportată la Spitalul Judeţean Alba unde a fost diagnosticată cu fractură humerus stâng. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate, urmând ca încadrarea juridică a faptei să se facă în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare pentru vindecarea victimei.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax