Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO| UPDATE: Accident în lanț cu șase mașini pe pasarela din Partoș, Alba Iulia. Femeie de 58 de ani transportată la spital

Publicat

Un accident rutier în lanț s-a produs pe pasarela din Partoș, la intrare în Alba Iulia dinspre Sebeș, miercuri dimineața, în jurul orei 8.00. Au fost implicate şase autoturisme. În urma impactului, o femeie de 58 de ani a fost rănită. Sensul de mers Sebeș-Alba Iulia a fost blocat mai bine de o oră.

UPDATE: Este vorba despre un ambuteiaj pe pasarela din Partoș, la intrare din Alba Iulia dinspre Sebeș din cauza nepăstrării distanței între autoturisme. O femeie de 58 de ani a suferit leziuni, fiind transportată la Spitalul din Alba Iulia pentru îngrijiri medicale.

Din primele informaţii, un Volkswagen de transport, de la o firmă de curierat a lovit din spate un Audi, ambele maşini de Bucureşti, după ce alte două maşini – un Passat înmatriculat în Alba şi un Ford Fusion de Cluj – au intrat în coliziune, în faţa lor, iar şoferul de la firma de curierat nu a sesizat la timp blocajul. În accident mai este implicat şi un Matiz şi un Logan.

UPDATE1: În autoturismul Matiz prins în carambol se aflau două femei: şoferiţa, în vârstă de 40 de ani şi o tânără de 22 de ani. Ambele au avut nevoie de îngrijiri medicale. Femeia de 58 de ani rănită era pasageră în Volkswagenul Passat. Accidentul a fost anunţat la 112 la ora 7.57. Traficul rutier a fost deblocat în zonă la ora 9.10.

UPDATE2: Potrivit IPJ Alba, “la ora 7.57, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba a fost sesizat, prin apelul de urgenţă 112, cu privire la faptul că pe strada Ferdinand I din municipiul Alba Iulia a avut loc un accident rutier.

Ca urmare a verificărilor efectuate de poliţişti la faţa locului, s-a stabilit că Aurel M., de 34 de ani, din municipiul Sebeş, în timp ce a condus o autoutilitară nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers fata de autoturismul care circula în faţa sa, condus de I.M., de 44 ani, din comuna Horea, judeţul Alba, intrând in coliziune cu acesta.

Ulterior, autoturismul condus de I.M. a fost proiectat în alte trei autoturisme,  conduse de Maria D., de 43 ani, de Iulia C., de 40 ani, ambele din Sebeş, şi în cel în condus de  O.L., de 49 ani, din oraşul Ocna Mureş.

În urma accidentului, conducătoarea auto Maria D., precum şi o pasageră din autoturismul condus de aceasta au suferit leziuni corporale uşoare.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”

foto: Daniel Bloss

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax