Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident în lanț cu trei mașini, pe podul peste Mureș. Traficul a fost blocat timp de o oră la intrare în Alba Iulia

Publicat

Traficul a fost restricționat timp de aproape o oră, marţi după-amiază, la intrare în Alba Iulia dinspre Sebeș, pe podul peste Mureș, după o ciocnire în lanț între trei autoturisme.

Din primele informații ale polițiștilor, a existat și o victimă. Aceasta a primit îngrijiri de la personalul de pe ambulanța deplasată la fața locului.

Dintre cele trei autoturisme, unul este marca Fiat, înmatriculat în județul Maramureș, cu numărul MM 08 JIF, unul este Daewoo Matiz, înmatriculat în județul Alba, cu numărul AB 30 AUD, iar cel de-al treilea, marca Volkswagen este înmatriculat în Elveția.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „a data de 31.07.2012, ora 15.25, polițiștii rutieri din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au fost sesizați cu privire la producerea unui accident de circulație, pe strada Regiment V Vânători, pe podul de peste râul Mureș din municipiul Alba Iulia, județul Alba.

Din primele cercetări, echipa de polițiști deplasă la fața locului a constatat faptul că M.G.M. de 26 de ani, din orașul Baia Sprie, județul Maramureș, în timp ce conducea autoturismul, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de  autoturismul condus regulamentar pe aceeași direcție de mers de B.A. de 65 de ani din Alba Iulia, cu care a intrat în coliziune.

Autoturismul condus de B.A. a fost proiectat și a intrat în coliziune într-un alt autoturism condus regulamentar de N.P.D. de 32 de ani din Alba Iulia.

În urma producerii accidentului, o femeie de 23 de ani din Baia Sprie, pasageră în autoturismul condus de M.G.M., a suferit leziuni ușoare, fără a rămâne internată în spital.”

FOTO: Cosmin NISTOR

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. albanez

    marți, 31.07.2012 at 18:11

    In acea zona exista un semn ce reprezinta asta… viteza maxima de 30km/ora,dar din poze se vede clar ca au avut mai mult.Plus distanta dintre ele sigur sub limitele de siguranta. Exista la nivel extins o conduita rutiera proasta,peste tot citesc opinii ale soferilor care afirma ca trebuie sa conducem adaptandu-ne la trafic! Spre exemplu aproape toti afirmau ca semnele de circulatie sunt de pe vremea impuscatului si e mai normal sa nu”deranjam”coloana daca mergem cu 90 cand ei au 110 la ora! Pai si strazile sunt tot alea,de pe vremuri,doar ca mult mai aglomerate si mai deteriorate! Scuze,sa nu uit ca sunt si cateva bucati noi de caricaturi-autostrazi in varianta mini.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax