Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT în lanţ la ieşirea din Alba Iulia spre Sebeş. O persoană rănită, în urma unui IMPACT între trei autoturisme

Publicat

DSC_0053 Un accident rutier s-a produs luni după amiaza, pe DN1, la ieşire din Alba Iulia spre Sebeş, în jurul orei 16.00.

Din primele informaţii, o femeie în vârstă de 47 de ani a fost rănită uşor. În accident au fost implicate un Volkswagen, un Audi şi o Skoda.

Cele trei maşini au intrat în coliziune din cauza nepăstrării distanţei regulamentare.

UPDATE: Potrivit unor date de la faţa locului, autoturismul Audi înmatriculat în Cluj a intrat în coliziune cu maşina din faţa sa,  o Skoda Fabia, care a lovit la rândul său un Volskwagen Golf IV break, ambele înmatriculate în Alba. Femeia rănită era pasageră în Skoda.

Cele trei autoturisme circulau în acelaşi sens, dinspre Sebeş spre Alba Iulia.

Circulaţia s-a desfăşurat alternativ.

UPDATE1: Potrivit IPJ Alba, luni, la ora 16.00, pe DN 1, la kilometrul 374, T.C.A., o femeie în vârstă de 42 de ani, din Cluj Napoca, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Sebeş – Teiuş, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de un autoturism condus în aceeaşi direcţie de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din Zlatna, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism ce era condus în aceeaşi direcţie de un bărbat în vârstă de 73 de ani, din comuna Ighiu.

În urma accidentului o femeie în vârstă de 47 de ani, pasageră în cel de-al doilea autoturism, a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spital. Cercetările sunt continuate.

foto: Daniel Bloss

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax