Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident cu șase mașini și nouă răniți, aproape de Sibiu. Un bărbat a murit și un altul a fost rănit grav la șold

Publicat

ISU Sibiu intervine de urgență la un accident rutier în lanț, produs pe A1 sensul de mers Sibiu-Boița km 227.

O persoană a decedat după ce a căzut de pe pod și o alta a fost transportată la spital cu traumatism forte la șold. Este vorba despre doi bărbați de 48 și 27 de ani. 

Mai multe persoane implicate în accident au fost asistate la fața locului, refuzând să meargă la spital. 

UPDATE ISU Sibiu:

În accident au fost implicate 6 autovehicule și 9 persoane. În urma evaluării medicale, 7 persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, refuzând transportul la spital.

O persoană de sex masculin în vârstă de 27 de ani a fost preluată de echipajul SAJ și transportată la UPU Sibiu.

Cea de-a 9-a persoană implicată în accident, de aproximativ 48 de ani, a căzut de pe pod, prezentând leziuni incompatibile cu viața, medicul declarând decesul acesteia.

Din primele informații, se pare că nu ar fi căzut din masina ci ar fi încercat să se refugieze dincolo de parapet fără să-și dea seama ce este dincolo și ar fi căzut în gol, spun martorii oculari.

UPDATE  ora 23.10: Cum s-au petrecut lucrurile

Inițial, s-a produs o coliziune între 3 autoturisme, coliziune în urma căreia a rezultat vătămarea corporală a unui bărbat în vârstă de 27 de ani.

Imediat după acest eveniment, în imediata apropiere, s-a produs o coliziune între un microbuz transport marfă și un autoturism.

Șoferul microbuzului a coborât din autovehicul și a observat cum un autoturism condus în urma sa a lovit parapetul, ricoșând spre locul în care se afla, moment în care, pentru a evita starea de pericol, a sărit între parapeții mediani, căzând în gol.

Acest ultim autoturism a intrat în coliziune cu microbuzul, dar și cu unul din turismele implicate în primul accident.

Din păcate, șoferul microbuzului nu a supraviețuit căderii.

Mobilizare de forțe

La fața locului au intervenit două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o autospecială de primă intervenție.

De asemenea, intervin și echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Martorii de la fața locului spun că pe autostradă este polei.

Serviciul de Ambulanță Sibiu a trimis de urgentă 2 mașini,la fața locului. Împreună cu forțe ale ISU Sibiu au asistat mai multe persoane.

UPDATE : Potrivit Serviciului Județean de Ambulanță Sibiu, unul dintre echipaje l-a asistat medical pe bărbatul de 27 de ani care a suferit un traumatism forte șold drept.

Pacientul conștient, cooperant a fost transportat la UPU Sibiu în stare stabilă.

Celelalte victime au fost asistate de către celelalte echipaje prezente la fața locului, ele refuzând transportul la UPU.

 

Intervenția este în desfășurare, revenim cu informații, au transmis reprezentanții ISU Sibiu.

Traficul a fost deviat în urma accidentului

Traficul rutier de pe A1, pe direcția Sibiu – Boița a fost deviat la km. 237+800, Mohu, pe DN 1/DN 7, Veștem – Tălmaciu – Boița.

Date fiind atât avertizările de ceață, cât și cele de ploaie înghețată, le reamintim conducătorilor auto necesitatea adoptării în trafic a unui comportament preventiv, prin reducerea vitezei de deplasare, mărirea distanței între autovehicule, utilizarea frânei de motor și evitarea manevrelor bruște, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

Foto: DRPD Brașov, ISU Sibiu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax