Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT în lanţ pe DN1, în Teiuş. Primarul din Aiud se afla într-unul dintre autoturisme. O femeie, transportată la spital

Publicat

DSC_0728 Un accident rutier s-a petrecut marţi dimineaţa, în jurul orei 11.00, pe DN1, la Teiuş, în zona staţiei de carburanţi, la intrare în oraş, dinspre Aiud. Trei maşini au intrat în coliziune faţă-spate. În urma impactului, o persoană a suferit leziuni şi a fost transportată la spital.

Poliţiştii desfăşoară cercetări la faţa locului pentru stabilirea condiţiilor exacte în care s-a produs evenimentul rutier.

UPDATE: Din primele date, persoana rănită este o femeie care ar fi suferit o lovitură în zona capului.

UPDATE 1: Din primele cercetări, prima maşină a oprit pentru a se asigura şi a vira la stânga, spre benzinăria Petrom, la intrare în Teiuş dinspre Aiud. Şoferul următoarei maşini – un Volkswagen Golf break de culoare roşie, înmatriculat în Alba, a oprit în siguranţă, însă din spate a venit un Volkswagen Passat break cu numere de Sibiu şi a lovit-o din spate. A treia maşină implicată, o Dacia Duster (maşina de serviciu a Primăriei Aiud), a intrat şi ea în coliziune, în lanţ, în acest accident.

În acest ultim autoturism se afla şi primarul din Aiud, Mihai Horaţiu Josan, care nu a suferit leziuni. Femeia rănită este din maşina în care se afla primarul şi este consilier juridic. Cei doi se îndreptau spre Alba Iulia. Maşina era condusă de şoferul primăriei.

Femeia ar fi suferit o leziune în zona arcadei, însă, din primele informaţii, nu a fost rănită grav. Aceasta este soţia unui poliţist din Aiud. În momentul accidentului, femeia era pe bancheta din spate a autoturismului Dacia Duster.

UPDATE2: „La data de 27.01.2015, orele 10.30, pe DN 1, în afara orașului Teiuș, B.M., de 55 de ani, din Aiud, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a păstrat o distanță corespunzătoare în mers față de un autoturism condus de M.A.I., de 42 de ani, din comuna Săliște, judeţul Sibiu, care circula în fața sa.

În urma impactului, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat într-un altul ce era condus de o femeie în vârstă de 30 de ani, din Abrud, judeţul Alba.

În urma accidentului o femeie în vârstă de 32 de ani, din Aiud, pasageră în autoturismul condus de M.A.I., a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportată la spitalul din Alba Iulia unde a primit îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate”, potrivit IPJ Alba.

foto: Daniel Bloss

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax