Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: Accident în lanț pe Transfăgărășan. Doi motocicliști răniți după ce un șofer de 70 de ani nu a respectat distanța în mers

Publicat

Doi bărbați, cetățeni străini, care circulau pe motociclete, au fost răniți, luni seara, pe DN 7C – Transfăgărășan. Un șofer de 70 de ani nu a păstrat distanța de siguranță și i-a lovit din spate.

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul s-a petrecut la ieșire din Cârțișoara spre Sibiu.

Din primele cercetări, șoferul unui autoturism condus spre Sibiu nu a păstrat distanța de siguranță față de motocicleta condusă în fața sa, a intrat în coliziune cu aceasta și a proiectat-o în altă  motocicletă condusă pe aceeași direcție.

În urma carambolului, cei doi motocicliști, în vârstă de 51, respectiv 54 de ani, cetățeni străni, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital conștienți.

La volanul autoturismului se afla un bărbat în vârstă de 70 de ani, din județul Vâlcea.

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii evenimentului.

ISU Sibiu a intervenit cu un echipaj SMURD cu medic. De asemenea, la fața locului s-a deplasat și echipajul SMURD cota 2000, un echipaj Salvamont și un echipaj SAJ.

Bărbatul de 51 de ani a fost preluat de echipajul SMURD cu medic și are un traumatism la membrul inferior și o plagă deschisă.

Celălalt bărbat, de 54 ani, este transportat de către echipajul SAJ la UPU Sibiu. Are politraumatisme la membrele inferioare și superioare.

foto: SAJ Sibiu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax