Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | UPDATE: Accident în Partoş. Coliziune între un TIR şi un Volkswagen Golf. Şoferul autoturismului şi un pasager au fost răniţi

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut luni după-amiaza în cartierul Partoş din Alba Iulia. Au fost implicate un TIR şi un autoturism, care au intrat în coliziune în zona semaforului. Echipaje ISU au acţionat pentru scoaterea dintre fiarele contorsionate ale maşinii a două persoane care au rămas blocate în urma impactului.

UPDATE: Din primele informaţii, accidentul s-a petrecut pe strada Regiment V Vânători, în momentul în care şoferul unui autoturism Volkswagen Golf 3 cu numărul de înmatriculare AB 89 DYR ar fi încercat să întoarcă brusc maşina şi a intrat în coliziune cu un TIR înmatriculat în Alba care circula din sens opus. Şoferul autoturismului a fost scos din caroseria maşinii şi transportat cu ambulanţa la spital. Un pasager din aceeaşi maşină a fost, de asemenea, rănit.

Golful circula dinspre Alba Iulia spre ieşirea din oraş.

Potrivit medicilor de pe Ambulanţă, ambii pasageri au fost transportaţi în stare stabilă la spital, unde urmează a fi supuşi testelor medicale.

UPDATE 2: Traficul a fost blocat în zona accidentului, pentru aproximativ o jumătate de oră. Cei doi răniţi sunt şoferul Golfului, un tânăr de 22 de ani şi o femeie de 50 de ani, pasageră în aceeaşi maşină. Au fost transportaţi la spitalul din Alba Iulia.

UPDATE 3: Potrivit IPJ Alba, “la ora 17,12, pe strada Regimentul V Vânători din Alba Iulia, I.A., un tânăr de 22 de ani din Pianu, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre de întoarcere, într-un loc nepermis şi a intrat în coliziune cu un autotractor condus de O.P.R., un tânăr de 27 de ani, din Alba Iulia, care circula regulamentar pe banda de lângă axul drumului, după care autoturismul a fost proiectat în zidul unui imobil.

În urma accidentului, şoferul autoturismului a suferit leziuni corporale grave şi a fost internat în spitalul din Alba Iulia, iar mama acestuia, pasageră pe scaunul din dreapta faţă al autoturismului, a suferit leziuni corporale ușoare, fără a fi necesară internarea în spital.

Conducătorul autotractorului a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu era sub influenţa alcoolului.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax