Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT în zona Şcolii nr. 3 din Alba Iulia. O femeie a intrat cu maşina într-un pom, după ce a pierdut controlul volanului

Publicat

DSC_0039 Un accident rutier s-a petrecut vineri după-amiază, la intersecţia străzilor Moldovei cu Bulevardul Ferdinand I, aproape de Şcoala Gimnazială nr. 3 „Avram Iancu” din Alba Iulia. O femeie a pierdut controlul volanului şi a lovit cu maşina trunchiul unui arbore de pe marginea drumului.

La faţa locului au intervenit un echipaj SMURD şi Poliţia. Femeia, în vârstă de 46 de ani, şi-ar fi pierdut cunoştinţa la volan.

A primit îngrijiri medicale, după care a fost transportată la spital. Din primele date, aceasta nu ar fi suferit răni în urma accidentului.

Mai multe piese auto de la maşina pe care o conducea, o Toyota argintie, a fost avariate în partea din faţă, în zona în care a intrat în coliziune cu pomul.  Accidentul s-a petrecut în apropierea unei treceri de pietoni, însă nu au fost alte persoane rănite.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax