Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident între 4 autoturisme, într-o intersecție din centrul municipiului Alba Iulia. Trei persoane au fost rănite ușor

Publicat

Un accident în care au fost implicate mai multe autoturisme s-a produs luni în jurul orei 12.00, în Alba Iulia. 

UPDATE ora 12.45: Reprezentanții IPJ Alba au anunțat că traficul rutier este îngreunat pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, în zona Casei de Pensii. Din primele date ale Poliției, rezultă că 3 persoane ar fi rănite ușor.

UPDATE ora 13.00: Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit pentru acordare prim ajutor medical și asigurare măsuri PSI la un accident rutier produs pe strada Tudor Vladimiresc, au transmis reprezentanții ISU Alba.

În accident au fost implicate 4 autoturisme, fără persoane încarcerate. În urma accidentului, un minor a fost transportat la spital de către echipajul SMURD, acesta prezentând multiple excoriații și un hematom frontal la nivelul capului.

La fața locului, au fost trimise o mașină de descarcerare și o ambulanță.

Accidentul a avut loc în intersecția de la ”Munteanu”, pe Bulevardul Tudor Vladimirescu, într-o zonă foarte aglomerată, la anumite ore. La fața locului s-a strâns un număr mare de curioși.

Traficul care se descarcă dinspre străzile Livezii și Gheorghe Doja se aglomerează la intersecția cu Tudor Vladimirescu, mulți șoferi încercând să forțeze ieșirea.

La fața locului a ajuns și Poliția.

Știre în actualizare.

Foto: Cititor Alba24.ro, ISU Alba

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Baba Ganush

    luni, 21.03.2022 at 12:47

    De cand nu se mai stationeaza pe o banda se circula cu mega viteza si asta e rezultatu….

  2. Anonim

    luni, 21.03.2022 at 15:12

    pai un sens giratoriu nu s-ar face. Si nici politeturile in trafic nu se mai aplica. Daca vezi pe unul ca incearca sa iasa de pe o secundara, in loc sa incetinesti, mai bine accelerezi. Asa se conduce in albania

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax