Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ACCIDENT între Alba Iulia şi Miceşti: Impact între un Opel şi un Volkswagen

Publicat

accident alba iulia micesti_3 sept 2015 Un accident rutier s-a petrecut joi după-amiaza pe drumul de acces între Alba Iulia şi Miceşti. Două autoturisme au intrat în coliziune. Potrivit poliţiei, este vorba despre o tamponare, nefiind persoane rănite.

Însă maşinile au fost serios avariate, după cum se vede în imagini, impactul fiind frontal.

Cele două autoturisme implicate în accident sunt un Opel break înmatriculat în Alba şi un Volkswagen Up.

În ultima perioadă, tot mai multe accidente au fost semnalate în zona de legătură dintre Alba Iulia şi Miceşti. Unii şoferi s-au plâns că nu au vizibilitate în momentul în care vor să intre pe Calea Moţilor – DN74, dinspre străzile secundare, alţii spun că, din cauza traficului aglomerat la anumite momente ale zilei, unii „forţează” intrarea în intersecţii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. gigel

    vineri, 04.09.2015 at 09:34

    Dragi prieteni, nu se poate spune ca Alba Iulia este un oras aglomerat (comparam cu Clujul). Problema pe acea strada o reprezinta panourile de plastic de pe marginea drumului care reduc vizibilitatea aproape la zero. De cele mai multe ori trebuie sa iesi la noroc cativa metri sa te poti asigura mai bine. NU este normal asa ceva! Mai mult, ce rol au panourile acelea? Sa adune praf? Arata oribil, sincer.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax