Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO VIDEO: Accident la Alba Iulia, în zona sensului giratoriu de lângă Piața Cetate. Cursă între trei mașini, terminată în stâlp

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut vineri seara la Alba Iulia, în zona sensului giratoriu din Piața Cetate, pe Bd. Revoluției.

UPDATE: din declarațiile unui martor ( vezi video de la sfârșitul articolului) în accident au fost implicate trei mașini care s-au angajat într-o cursă pe bulevardul Revoluției. Unul dintre autoturisme a mers pe contrasens si a reușit să evite sensul giratoriu. Toate trei mașinile rulau cu o viteză extrem de mare, iau unul dintre acestea nu a mai avut loc să ocolească giratoriul și după ce a lovit autoturismul din stânga în aripă și apoi a ricoșat în stâlp.

Din cauza vitezei unul dintre șoferi a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp de pe marginea drumului.

Autovehiculele au suferit avarii în accidentul rutier.

Nu au fost persoane rănite, potrivit IPJ Alba.

sursă foto: cititor Alba24

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Aiureala

    sâmbătă, 30.07.2022 at 06:12

    La Bălgrad, ca la nimeni ! Gasesti sensuri giratorii cu semafoare, ca nu mai sti ce sa respecti, semaforul sau prioritatea !

  2. Baluță Augusta

    luni, 01.08.2022 at 19:58

    Toate sunt puse cu un scop; sa încetinească prostovanii care nu au citit codul rutier ca să nu mai zic ca nici măcar nu au dat pe la școală de șoferi ( nu știu cine le-a dat carnetul). Mai rămâne ca politia să-și facă treaba. Poate ca atunci nu mai fac concurs de viteza pe bulevard și se opresc în stâlpi. Asa au privat un cartier întreg de cablu.

  3. Pamfil

    marți, 02.08.2022 at 13:21

    S-a umplut tara de rable pe 4 roti… Totul din mandrie prosteasca, fală. Ard multi țiteiul de pomana ca sa se „plimbe” sa-i vada „lumea” ca au si ei rabla. In afara de cei care au gandirea la fel de primitiva, toti oamenii normali au suficiente lucruri de facut cu viata lor incat sa nu observe decat ca ne sufoca numarul de rable de pe strazile Romaniei.
    Daca nu locuiesti la mai mult de 2km de marginile cartierelor vechi ale orasului nu ai nevoie de nici o masina. O bicicleta buna sau cel mult o trotineta electrică.

    „- vezi ca s-a scumpit benzina! nu ma intereseaza ca io tot de 50 lei bag.” nu e gluma, e realitate

    Dar unde nu-i minte….

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax