Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: ACCIDENT la Alba Iulia. O persoană rănită și două mașini făcute praf, pe șoseaua de centură

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut joi după-amiaza, în jurul orei 15.45, pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Patru persoane au fost rănite ușor după ce două autoturisme s-au lovit.

Din primele date, în accident au fost implicate trei autovehicule, o mașină marca VW Golf înmatriculată în județul Alba, un autoturism de teren marca Ford Ranger și o mașina marca Mercedes, ultimele două înmatriculate în municipiul București.

Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 16.00, traficul era îngreunat pe șoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia, în zona intersecției cu Drâmbar, din cauza unui accident în care sunt implicate trei autoturisme. În urma impactului, patru persoane au fost rănite.

Accidentul s-ar fi produs din cauza neacordării de prioritate.

Potrivit unor martori, o șoferiță aflată la volanul autoturismului marca VW Golf, în timp ce circula din direcția Teiuș – Sebeș, a virat stânga, fără să se asigure, la intersecția cu drumul spre Drâmbar, fiind surprinsă de autoturismul marca Ford Ranger, care circula pe direcția Sebeș – Teiuș.

O altă mașină aflată în acel moment pe șosea a frânat brusc pentru a evita impactul, fiind lovită în partea din spate de un Mercedes.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în 26 iulie, în jurul orei 15.45, o femeie de 32 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe şoseaua ocolitoare a municipiului Alba Iulia, la intersecţia cu DJ 107 C, nu s-a asigurat în mod corespunzător la efectuarea unui viraj spre stânga, întrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 58 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

În urma impactului, primul autoturism a fost proiectat într-un alt autoturism ce circula în spatele său.

În urma accidentului, conducătoarea auto vinovată de producerea lui, precum şi conducătorul celuilalt autoturism şi alte două persoane pasagere în autoturismul condus de acesta au suferit leziuni corporale uşoare şi au primit îngrijiri medicale.

Toţi conducătorii auto implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax