Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO ACCIDENT la Alba Iulia: Un biciclist beat, lovit de o mașină, în zona trecerii de pietoni de lângă magazinul Kaufland

Publicat

Un accident rutier a avut loc marți, 15 noiembrie, în jurul 18.35, la Alba Iulia. Incidentul rutier a avut loc la intersecția stărzilor Moților cu Detunata, în zona magazinului Kaufland. 

Din primele date, potrivit reprezentanților IPJ Alba, un biciclist a fost acroșat, ușor, de un autoturism, în zona trecerii de pietoni. Bărbatul ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale au mai transmis pentru alba24.ro reprezentații poliției.

La fața locului oamenii legii fac cerceetări pentru a stabili cu exactitate ceea ce s-a întâmplat și mai exact cum s-a întâmplat accidentul.

UPDATE miercuri, 16 noiembrie, ora 12.20: Potrivit IPJ Alba, la data de 15 noiembrie 2022, în jurul orei 18,10, la intersecția străzii Detunata cu strada Calea Moților din Alba Iulia, un bărbat de 44 de ani, din Alba Iulia, s-a angajat în traversarea străzii pe bicicletă, pe trecerea de pietoni, împrejurare în care a fost acroșat de un autoturism condus de un bărbat de 45 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, biciclistul a suferit leziuni corporale ușoare.

Ambii conducători ai vehiculelor au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru conducătorul autoturismului și 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru biciclist.

Conducătorul auto a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. Mircea

    miercuri, 16.11.2022 at 13:18

    2 betivi, nu 1

  2. Pamfil

    miercuri, 16.11.2022 at 13:49

    nu degeaba exista regula de a NU traversa trecerea de PIETONI pe bicicleta. Cunosc doua cazuri de oameni careau incercat sa traverseze trecerea de pietoni pe bicicleta respectiv skateboard trecerea de pietoni. cel cu bicicleta si-a agatat roata in bordura si si-a fisurat niste vertebre, iar pustiul cu skateboard-ul si-a rupt mana.

    Vad ca individul era si alcolizat bine. posibil si sa fi avut lipsa elementelor de semnalizare.
    In traficul din acest oras, trebuie nu doar sa fii treaz cat si foarte atent. o milisecunda de neatentie poate avea consecinte grave.

  3. dolfi

    joi, 17.11.2022 at 09:09

    Nasol daca si soferul se dovedeste ca a consumat alcool.
    Biciclistul inconstient maxim, beat pe bicicleta putea fi iluminat ca pomul de craciun, ca la alcoolemia aia adio reflexe.
    Acum cativa ani un tip si-a spart fața dupa ce a iesit dintr-un bar, alcoolizat bine. S-a urcat pe bicicleta si dupa cativa metri a cazut in cap. Noroc ca a avut capul tare, ca traieste si acum.
    Ca de n ori insa si aici se vede ca orasul care NU a fost proiectat pentru un asemenea volum de trafic.
    Solutiile pentru fluidizarea traficului erau la indemana in multe locuri inainte de a se da autorizatii de construire a tot felul: case, spatii comerciale, chioscuri si altele. Acum in ceasul al 12-lea e cam greu sa se mai faca ceva. Din pacate, si votantii au fost complici – constient sau nu.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax