Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: ACCIDENT la Alba Iulia. Un şofer cu alcool “la bord” a intrat cu maşina într-o casă şi a ricoşat într-un stâlp de curent

Publicat

22375436_1250844935021203_472407150_o Un şofer din Alba Iulia s-a ales cu dosar penal, în weekend, după ce a provocat un accident rutier, în timp ce conducea o maşină sub influenţa alcoolului. A pierdut controlul volanului şi a intrat cu autoturismul într-o casă, apoi a ricoşat într-un stâlp de beton de la reţeaua electrică.

Accidentul s-a petrecut sâmbătă seara, în jurul orei 20.40, pe strada Mărăşeşti. Maşina implicată în evenimentul rutier, un Ford Focus, era condusă de T.A.D., un tânăr în vârstă de 34 de ani din Alba Iulia.

Din primele cercetări, acesta nu ar fi adaptat viteza, în timp ce circula dinspre barieră, a pierdut controlul volanului şi maşina a intrat în coliziune cu un imobil, după care a fost proiectată, în urma impactului, într-un stâlp de la reţeaua electrică.

Potrivit unor martori, acesta ar fi pierdut controlul volanului, la trecerea de pietoni supraînălţată de pe strada Mărăşeşti.

Şoferul avea 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Nu au fost persoane rănite grav în urma acestui accident rutier.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în 7 octombrie, în jurul orei 20.40, un tânăr în vârstă de 34 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe strada Mărăşeşti din Alba Iulia, a pierdut controlul asupra acestuia şi a intrat în coliziune cu zidul unui imobil şi cu un stâlp de susţinere a reţelei de energie electrică.

În urma accidentului nu au fost înregistrate victime omeneşti, iar în urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Apocalipsa lui Rika

    luni, 09.10.2017 at 16:06

    merita puscarie soferul ! nu s conduce baut !
    La parnaia cu el sa fie violat de homohacii !

  2. Apocalipsa lui Rika

    luni, 09.10.2017 at 21:50

    Caii arata cu cata forta intri intr-un zid,iar cuplul inseamna cat de mult duci zidul cu tine

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax