Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO UPDATE: ACCIDENT la Ighiu. Maşina Poliţiei Rurale, RĂSTURNATĂ, după ce un autoturism a lovit-o pe şosea

Publicat

image O maşină a Poliţiei Rurale s-a răsturnat pe şosea, marţi după-amiaza, după ce a fost lovită de un autoturism. Accidentul s-a petrecut în comuna Ighiu.

Autospeciala Poliţiei a fost lovită de un autoturism Volkswagen Golf cu numere de Mureş. În urma impactului, maşina Poliţiei a ajuns în afara şoselei, în şanţ, răsturnată pe o parte.

Accidentul s-a petrecut la intrarea în localitate dinspre Alba Iulia.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, nu au fost persoane rănite după acest accident.

UPDATE1: Poliţistul ar fi fost cel care nu ar fi dat prioritate, la un viraj spre stânga. Ar fi încercat să intre pe o stradă secundară, dar nu ar fi observat la timp autoturismul care venea din sens opus, astfel încât cele două maşini au intrat în coliziune. În urma impactului, maşina Poliţiei Rurale a fost proiectată în şanţ.

Detalii şi fotografii ne-au fost transmise de cititori Alba24, aflaţi în trafic.

Dacă surprindeţi evenimente sau situaţii pe care le consideraţi de interes pentru comunitate, aşteptăm informaţii şi imagini, pe Ştirea ta pe Alba24.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

9 Comentarii

9 Comentarii

  1. Gigi

    marți, 28.06.2016 at 15:02

    Este a doua masina de poltie lovita de catre soferul golfului cu nr de Mures, deci exista un semn de intrebare …???? Vanatoare de politisti???? Cine este domnul, un rechin cumva sanctionat de politie?????

  2. Alex

    marți, 28.06.2016 at 15:21

    Nea Gigi , nu știu dc ,dar eu am impresia ca îl cunoști foarte bine pe acest om cu vw , ști cam multe informații despre el , și la urma te mai și întrebi singur ,cine este domnul , decât sa lași asemenea comentarii de rahat mai bine abținete

  3. Jon jon

    marți, 28.06.2016 at 19:52

    Acest domn cu nr. de Mureș după astfel de situații umbla în fiecare zi, urmărește „oportunitati” în care intra intentionat pentru a obține bani de pe urma reparațiilor!
    Caracter zero!

  4. eu

    marți, 28.06.2016 at 20:39

    Rechin borat …

    • emil

      duminică, 03.07.2016 at 21:47

      esti cum va politist,sa sti ca tu esti ^^^^ cu comentariu tau

  5. rares

    miercuri, 29.06.2016 at 02:02

    proprietarul masini eu cunoscut in zona ca un camicaze pe roti.. are la activ nu una ci mai multe masinii, loviindu-le in intersectii pt ca lua banii de pe asigurari. iar faza cu politia abia a asteptat sa o prinda ( politia fiindu-i dusman de la problema cu recineala pana la problema cu RAR-U cu reanultul. Alex habar-nai dar comentezi! daca erai tu ? sau Doamne feri cineva drag mai ziceai cv? si totusi nimeni nu face nimic!

    • x

      miercuri, 04.01.2017 at 23:32

      Domnule Rares ai mare dreptate in tot ce ai zis ,pt individul asta regulile de circulatie nu exista
      face de foarte mult timp rechineala dar nu inteleg cum de nu vede politia de el ,si epava de masina pe care o are nu stiu cu ce functioneaza dar s-a intamplat de multe ori ca mergeam in spatele lui si masina scotea atat de mult fum de am fost nevoit sa il las sa se indeparteze de mine

  6. Alex

    miercuri, 29.06.2016 at 17:46

    Din ce am aflat aseară polițaiul care era în masina a primit 3 puncte amenda și 3 penalizare , și Rareș nu am zis ca persoana cu vw ar fi avut o super masina sau ca a mai avut antecedente , și am impresia ca și tu îl cunoști bine pe persoana cu vw .
    Pe mine ma deranjează persoanele astea care comentează aiurea
    Și pe persoana cu vw îl cunosc foarte bine

  7. ioan

    miercuri, 29.06.2016 at 19:28

    Militeanul e de vina de doua ori. Unu ca nu a acordat prioritate si doi sa acolo e linie continua si sub nici o forma nu avea voie sa faca stanga. Dar ****** nu au lege. Niste analfabeti scoliti in comunism.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax