Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT la Secășel. Motociclist rănit după ce s-a răsturnat cu motorul din cauza unei gropi în asfalt

Publicat

acc moto

Un bărbat a ajuns la spital duminică, după ce a intrat cu motocicleta pe care o conducea într-o groapă nesemnalizată din asfalt, iar mai apoi a căzut pe carosabil. Accidentul s-a produs în jurul orei 18.00, în localitatea Secășel din comuna Ohaba.

Potrivit primelor informații, bărbatul s-a răsturnat cu motocicleta după ce a intrat într-o groapă nesemnalizată din asfalt.

Pentru acordarea primului ajutor, la fața locului a ajuns o ambulanță de la Serviciul Județean de Ambulanță Alba. Bărbatul a fost transportat la spitalul din Sebeș.

 

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, în 14 octombrie, în jurul orei 16.50, poliţiştii rutieri din Sebeş au intervenit pentru soluţionarea unui accident rutier ce a avut loc pe DJ 106 K, pe raza localităţii Secăşel.

Un bărbat de 42 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea o motocicletă în direcţia Secaşel – Ohaba, a intrat într-o groapă din carosabil, împrejurare în care s-a dezechilibrat şi a căzut în afara carosabilului.

În urma accidentului, motociclistul a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spital. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax