Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: ACCIDENT mortal în Hunedoara. O mașină s-a prăbușit sub un pod după ce s-a lovit violent de un alt autoturism

Publicat

O femeie și-a pierdut viața într-un accident rutier grav petrecut sâmbătă pe DN66, la intrare în Petroșani dinspre Hațeg, în județul Hunedoara. După impactul violent între două autoturisme, unul dintre acestea s-a răsturnat sub un pod. Alți doi bărbați au fost răniți informează Romania24.ro.

Potrivit IPJ Hunedoara, accidentul s-a petrecut pe podul de la Dărănești.

Un tânăr de 25 de ani care conducea un autoturism nu a adaptat viteza de deplasare, a ajuns pe contrasens și a lovit alt autoturism, pe care l-am proiectat în afara părții carosabile.

În autoturismul scos de pe carosabil se aflau două persoane, dintre care una a decedat (șoferița, o femeie de 65 ani). Celelalte două victime au fost transportate la UPU Petroșani, fiind accidentate ușor.

Potrivit ISU Hunedoara, unul dintre autoturisme s-a prăbuşit de pe pod şi a rămas pe plafon. Doi bărbaţi au fost extrasi din autoturisme, au fost îngrijiţi medical de urgenţă, după care au fost transportaţi la UPU Petroșani. Femeia care a murit se afla în mașina prăbușită de pe pod.

sursa foto: ISU Hunedoara

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax