Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | Accident mortal în zona barajului de la Mihoiești: Un bătrân a DECEDAT, după ce căruța lui a fost lovită de o dubă

Publicat

accident caruta Un accident mortal s-a produs sâmbătă seara, în zona barajului de la Mihoiești, pe DN 75. Un bărbat de 74 de ani a murit, după ce o dubă, cu numere de Alba a intrat în coliziune cu căruța în care se afla bătrânul.

Din primele informații, șoferul dubei nu a observat căruța, care circula pe DN75. A intrat în coliziune cu atelajul, iar în urma impactului bătrânul de 74 de ani a decedat.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD Cîmpeni, care a încercat să îl resusciteze pe bărbat.

Șoferul dubei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, la ora 17.50, Poliţia Oraşului Cîmpeni a fost sesizată cu privire la faptul că pe DN 75, pe raza localităţii Mihoieşti, s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că B.C., de 62 de ani, din Mihoieşti, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Cîmpeni – Albac, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare în mers faţă de o căruţă în care se afla un bărbat în vârstă de 82 de ani, din aceeaşi localitate, acroşând-o.

În urma accidentului căruţaşul a suferit leziuni grave şi a fost transportat la spitalul din Cîmpeni unde, în jurul orelor 19.00, a decedat.

Cercetările sunt continuate.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. constantin

    marți, 18.11.2014 at 00:05

    CONDOLEANTE FAMILIEI DACA AVETI NEVOIE DE UN SPRIJIN FINANCIAR PT INMORMANTARE CONTACTATI-MA LA NR. 0765773189

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax