Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: ACCIDENT MORTAL la Cluj cu victime din ALBA. Două persoane decedate după ce un camion a lovit o mașină pe contrasens

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILHlOUSww" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Două persoane din Alba au murit și alte două sunt rănite, în urma unui accident grav petrecut, pe DN75, între localitățile Mihai Viteazul și Cornești, județul Cluj. Un camion înmatriculat în Alba a lovit un autoturism Dacia, înmatriculat tot în Alba.

Potrivit IPJ Cluj, din primele date, și-au pierdut viața un bărbat de 41 de ani din Ciumbrud și o femeie de 32 de ani din comuna Moldovenești.

Alte două persoane au fost rănite. Este vorba despre un bărbat de 35 de ani și o femeie de 42 de ani, ambii din comuna Poșaga.

Vezi și VIDEO: Momentul impactului în tragicul ACCIDENT din județul Cluj, cu victime din Alba. Doi oameni au murit, alți doi răniți grav

UPDATE: Potrivit ISU Cluj, pompierii au găsit la locul evenimentului un bărbat, 41 de ani, încarcerat pe locul șoferului din autoturismul avariat, fără semnale vitale și o femeie de 33 de ani, întinsă în afara autoturismului, tot fără semnale vitale. Au fost începute imediat manevrele de resuscitare pentru femeia aflată în stop cardio-respirator. Au fost utilizate echipamentele pentru descarcerare pentru a scoate bărbatul din mașina contorsionată și au fost începute imediat manevrele de resuscitare. Corpul bărbatului și al femeii nu au mai răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarate decesele celor doi, de către medicii prezenți la locul accidentului. Elicopterul a preluat de la locul accidentului un bărbat de circa 35 de ani, pentru a fi transportat la unitățile spitalicești din Cluj-Napoca, acesta suferind în urma accidentului multiple traumatisme la nivelul capului și feței.

La fața locului a fost solicitată și intervenția elicopterului SMURD.

Șoferul unui TIR, un bărbat de 47 de ani, din Aiud, ar fi încercat să evite impactul cu un autoturism ce circula în fața sa, condus de o femeie de 40 de ani din Ocoliș, a pătruns pe sensul opus și a lovit frontal celălalt autoturism înmatriculat în Alba.

La fața locului au intervenit echipaje ISU și Ambulanță Cluj și au fost efectuate manevre de resuscitare. Una dintre persoane era prinsă în caroseria mașinii.

Traficul rutier a fost oprit temporar pe DN75, la locul accidentului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Ionel

    luni, 02.12.2019 at 18:00

    Giganții drumurilor sunt autotrenurile. Unii șoferi nu știu asta. Fac tot felul de manevre în timp ce pe același drum, la câțiva metri de ei, circulă cu mare viteză adevărate „locomotive”.

  2. dorel

    marți, 03.12.2019 at 22:32

    De data asta soferul camionului a gresit…
    Atat legal cat si moral.
    Putea sa impinga masina din fata,
    Asa are 2 omoruri din culpa la dosar ca sa nu zic pe constiinta.

    Da, probabil daca e fara coloana vertebrala o sa dea vina pe lipsa de autostrazi, pe cucoana din fata si cate si mai cate, cand de fapt el nu a pastrat distanta si tot el a tras de volan si a intrat pe contra sens.
    Putea sa o loveasca pe aia din spate si se lasa cel mult cu pagube materiale.
    ASa a lovit usor cea mai nesigura masina care circula la noi pe strazi, ca intr-o masina mai buna, fie ea si de 20 ani, de intra in sant aia acu traiau.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax