Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: ACCIDENT MORTAL la Cluj. Pietoni spulberați de o mașină, care a lovit și o motocicletă. O femeie a murit

Publicat

Un accident deosebit de grav s-a petrecut duminică la Cluj-Napoca. O mașină a intrat în plin în trei pietoni, după ce lovise și o motocicletă, pe carosabil. Unul dintre pietoni, o femeie, a murit.

Potrivit IPJ Cluj, accidentul s-a petrecut duminică, în jurul orei 11.50, pe strada Frunzișului din municipiul Cluj-Napoca.

În primă fază, a avut loc o coliziune între un autoturism și o motocicletă, ambele circulând în aceeași direcție.

În urma impactului, autoturismul si-ar fi continuat deplasarea înspre strada Urcușului, unde au fost acroșați trei pietoni.

Unul dintre aceștia, o femeie de aproximativ 60 de ani a decedat, iar ceilalți doi au fost transportați la o unitate medicală pentru primirea îngrijirilor de specialitate.

Conducătorul auto și cel al motocicletei au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

UPDATE: Potrivit ISU Cluj, trei autospeciale, două echipaje SMURD și unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui grav accident rutier produs pe strada Frunzișului din municipiul Cluj-Napoca.

Pompierii au găsit un autoturism și motocicletă avariate.

Conducătorul motocicletei se afla întins pe jos și necesita asistență medicală, de asemenea, o femeie în vârstă de circa 60 de ani era prinsă sub mașină și prezenta traumatisme incompatibile cu viața.

O a doua femeie se afla prinsă sub autoturism, care suferise traumatisme multiple, însă era în stare de conștiență și cooperantă. Un alt bărbat se afla în apropiere și solicita asistență medicală.

Pompierii au acționat pentru a extrage de urgență femeia de sub autoturism și pentru a sprijini evaluarea medicală și acordarea asistenței medicale de urgență persoanelor implicate în evenimente.

Au fost asigurate măsuri de prevenire a incendiilor având în vedere că s-a produs o avarie la un brașament de gaz și existau scurgeri de hidrocarburi.

Cei doi bărbați răniți și femeia, extrasă cu echipamentele speciale de sub autoturism, au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Șoferul autoturismului a fost consultat și nu a fost necesar transportul la spital.

UPDATE: Șoferul mașinii este un bărbat de 36 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

Motocicleta era condusă de un bărbat de 40 de ani, din orașul Luduș, județul Mureș. Acesta a fost transportat la o unitate medicală.

Femeia care a decedat are 77 de ani, din municipiul Cluj-Napoca.

Celelalte două persoane rănite sunt un bărbat de 41 de ani și o femeie în vârstă de 39 de ani, ambii din București.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax