Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO | ACCIDENT MORTAL la Mihalţ, pe DN14B. Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa după ce un Fiat s-a izbit de un TIR

Publicat

DSC_1072 Doi bărbaţi şi-a pierdut viaţa, în urma unui accident rutier grav petrecut luni dimineaţa pe DN14 B (Teiuş – Cistei – Crăciunelu de Jos – Blaj), lângă Mihalţ. Din primele informaţii, un autoturism Fiat Punto a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un camion. Persoanele decedate sunt şoferul şi pasagerul din dreapta. Acesta din urmă ar fi fost proiectat în afara autoturismului, după impact.

În momentul accidentului, în autoturism se aflau trei persoane: şoferul, care a rămas prins în caroseria maşinii, pasagerul din dreapta care şi-a pierdut viaţa şi o femeie, pe bancheta din spate.

Traficul rutier în zonă este blocat până la terminarea cercetărilor de la faţa locului.

Potrivit ISU Alba, şi femeia a rămas blocată în caroseria maşinii, fiind necesară intervenţia echipajului SMURD de la Blaj.

Accidentul s-a produs în momentul în care autoturismul Fiat Punto a pătruns pe contrasens, unde s-a izbit de un TIR.

UPDATE: Potrivit unor surse de la faţa locului, şoferul, în vârstă de 53 de ani, ar fi din Bucerdea Grânoasă. Pasagerul, care şi-a pierdut şi el viaţa, a avut 52 de ani. Femeia ar avea leziuni interne şi primeşte îngrijiri medicale de la echipajul SMURD. În urma impactului, TIR-ul (aparţinând firmei Ambient) a ajuns pe câmp. Potrivit aceloraşi surse, autoturismul Fiat ar fi avut viteză peste 100 de kilometri la oră în momentul impactului.

UPDATE 1: „Luni, dimineaţa la ora 10.58, pe DN 14B, la kilometrul 6, în afara localității Mihalț, G.G., de 53 de ani, din Bucerdea Grânoasă, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe sensul opus de mers, împrejurare în care a intrat în coliziune cu o autoutilitară ce era condusă de H.C.V., de 40 de ani, din municipiul Alba Iulia.

În urma accidentului, conducătorul auto şi S.I.A., de 52 de ani, din comuna Bucerdea Grânoasă, pasager în autoturism, au decedat la locul producerii accidentului iar D.E.M., o femeie în vârstă de 53 de ani, de asemenea pasageră în autoturism, a suferit leziuni corporale ușoare.Cercetările sunt continuate”, se arată în comunicatul transmis de IPJ Alba.

 foto: Daniel BLOSS

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. cristi

    marți, 23.09.2014 at 10:57

    CONDOLEANTE FAMILIEI DACA AVETI NEVOIE DE UN SPRIJIN FINANCIAR PT INMORMANTARE CONTACTATI-MA LA NR. 0765773189

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax