Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT mortal pe A1. O autoutilitară a intrat într-un TIR condus de un șofer din Alba. Doi bărbați și-au pierdut viața

Publicat

Un accident deosebit de grav s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri pe autostrada A1 Sibiu – breteaua de acces spre DN 7 Boița. O autoutilitară a intrat frontal într-un TIR condus de un bărbat din Alba. Cele două persoane aflate în autoutilitară și-au pierdut viața.

Potrivit IPJ Sibiu, din primele investigații a rezultat faptul că, în timp ce conducea o autoutilitară spre Vâlcea, din cauze care urmează a fi stabilite, un bărbat a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu TIR, condus din sens opus de către un bărbat în vârstă de 45 de ani, din județul Alba.

Accidentul s-a produs pe A1, la kilometrul 225, pe breteaua care face legătura cu DN 7.

Potrivit ISU Sibiu, la sosirea forțelor de intervenție, două victime erau încarcerate. Un bărbat, șoferul autoutilitarei, a fost descarcerat, fiind inconștient, în stop cardio-respirator.

Din nefericire, în urma manevrelor de resuscitare, bărbatul nu a răspuns acestora, fiind declarat decesul.

Pasagerul autoutilitarei prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul declarându-l decedat la locul accidentului.

ISU a intervenit cu o autospecială de stingere, una de descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială de transport victime multiple. A acționat și un echipaj SAJ cu medic.

Traficul rutier de pe A1, între km. 224+700 (Boița) și km. 238 (Mohu) a fost deviat temporar pe DN 1/DN 7.

UPDATE: Potrivit IPJ Sibiu, în urma verificărilor efectuate de către polițiștii rutieri a rezultat că, în momentul producerii accidentului, autoutilitara era condusă de către un tânăr în vârstă de 22 de ani, care nu deține permis de conducere.

Pasagerul era un tânăr în vârstă de 20 de ani. Ambii erau din județul Hunedoara.

În cauză se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, respectiv conducere fără permis.

Traficul a revenit la normal în jurul orei 5.30.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax