Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: ACCIDENT MORTAL pe Autostrada Sibiu-Deva. Un bărbat a decedat după ce s-a răsturnat cu o autoutilitară

Publicat

YouTube video

Un bărbat în vârstă de 32 de ani și-a pierdut viața sâmbătă dimineața într-un accident rutier petrecut pe Autostrada A1 Sibiu-Deva. Bărbatul conducea o autoutilitară în momentul în care a pierdut controlul volanului și a lovit glisiera mediană. În urma impactului deosebit de puternic, șoferul a fost proiectat prin parbriz în afara autovehiculului.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Român a transmis că pe Autostrada A1 Sibiu-Deva, la kilometrul 337, pe sensul de mers către Deva, a avut loc un eveniment rutier, în care şoferul unei autoutilitare a pierdut controlul volanului şi a lovit glisiera mediană. În urma impactului, autovehiculul s-a răsturnat, iar şoferul a decedat.

În zonă traficul rutier a fost oprit temporar pe sensul de mers Sibiu – Deva.

Potrivit ISU Hunedoara, pompierii orăştieni au intervenit la un accident rutier produs pe autostradă, în care şi-a pierdut viaţa un bărbat de 32 de ani.

Impactul dintre autoutilitara, pe care acesta o conducea şi parapetul din beton care separă sensurile de mers, s-a produs la km 337 al autostrăzii A1, Sebeş-Deva.

Deşi salvatorii Detaşamentului Orăştie s-au deplasat în cel mai scurt timp au găsit la locul accidentului trupul bărbatului proiectat prin parbriz, care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa.

Foto, video: ISU Hunedoara, Info Trafic Jud. Hunedoara

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax