Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: ACCIDENT MORTAL pe autostradă, lângă Sebeş. Doi cetăţeni bulgari au murit, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un TIR

Publicat

17342130_1466754306731608_925282960_o Un accident rutier grav s-a petrecut vineri după-amiaza, în jurul orei 12.45, pe Autostrada Orăştie-Sibiu, în apropierea oraşului Sebeş. Două persoane şi-a pierdut viaţa, după ce maşina în care se aflau a intrat în coliziune cu un TIR. Traficul a fost oprit, pe sensul de mers spre Sibiu şi deviat, aproximativ o oră.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat la ora 13.55 că, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autotren și două autoturisme, circulația pe sensul către Sibiu al autostrăzii A1 Deva – Sibiu este întreruptă la km 311, în zona municipiului Sebeș (județul Alba).

Traficul a fost deviat provizoriu pe DN7 (DE68).

YouTube video

Potrivit unor martori, un autoturism ce tracta altă maşină, pe o platformă, a intrat în coliziune cu un TIR oprit pe banda de urgenţă, pe sensul spre Sibiu. Pasagerul de pe locul din dreapta faţă al autoturismului, un bărbat şi o femeie, aflată pe bancheta din spate, au murit.

UPDATE: Traficul a fost reluat, pe o bandă, după aproximativ o oră.

UPDATE 1: Potrivit datelor de la faţa locului, TIR-ul, înmatriculat în Bulgaria, se afla pe banda de urgenţă, după ce îi explodase o anvelopă. A fost lovit, în spate, de un autoturism Opel Zafira, cu numere provizorii de Olanda, în care se aflau cetăţeni bulgari. Autoturismul Opel a suferit avarii mai mari în partea dreaptă, astfel încât este posibil ca şoferul să fi adormit la volan.

În urma impactului, şi-au pierdut viaţa un bărbat şi o femeie, ambii în vârstă de aproximativ 50 de ani, cetăţeni bulgari. Primul se afla pe locul din dreapta faţă, iar femeia, pe bancheta din spate a autoturismului Opel, ce tracta, la momentul accidentului, altă maşină, pe o platformă. Din primele date, Poliţia anunţase că în evenimentul rutier erau implicate două autoturisme, însă unul dintre acestea se afla pe platformă.

A fost rănit grav şi şoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 43 de ani. Acesta a fost transportat la spital.

Pe autostradă, sensul spre Sibiu, s-au format coloane de maşini, pe mai mulţi kilometri, imediat după accident. Circulaţia a fost blocată aproximativ o oră, fiind reluată pe o bandă. În jurul orei 16.25, Info Trafic Poliţia Română a anunţat că traficul rutier a fost reluat în condiţii normale, pe autostradă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax