Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: ACCIDENT MORTAL pe DN 7, în Alba, în zona Lutsch: Două persoane au decedat după impactul dintre un TIR și o mașină

Publicat

Un accident mortal a avut loc marți seara, în jurul orei 23.00, pe DN 7, în apropiere de localitatea Vințu de Jos. În urma impactului dintre un TIR și un autoturism, două persoane au decedat, iar o alta a fost rănită.

UPDATE: 23 noiembrie, ora 11:20 – Potrivit IPJ Alba, la data de 22 noiembrie 2022, în jurul orei 22:45, pe Drumul National 7, la kilometrul 338+176 de metri, în afara localității Vințu de Jos, un bărbat de 71 de ani, din comuna Vințu de Jos, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un camion condus de un bărbat de 38 de ani, din comuna Daia Română, județul Alba.

În urma accidentului, conducătorul auto și un bărbat de 53 de ani, din comuna Vințu de Jos, pasager în autoturism, au decedat, iar conducătorul camionului a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital.

Conducătorul camionului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările sunt continuate.

Știrea inițială

Potrivit IPJ Alba, traficul este blocat pe DN 7, în zona Lutsch 2000, din cauza accidentului rutier. Potrivit ISU Alba, după ce forțele de ordine au ajuns la fața locului, în urma recunoașterii au fost identficate 3 victime:

– 1 victimă încarcerată în autoturism (inconștientă)

– 1 victimă ieșită din autoturism (leziuni incompatibile cu viața)

– 1 victimă din autocamion, conștientă, căreia i se acordau îngrijiri medicale de către echipajul de prim ajutor (EPA).

Pompierii militari lucrează la extragerea victimei încarcerate din autoturism.

 

UPDATE 23.45: Potrivit ISU Alba, ”victima încarcerată a fost extrasă din autoturism; din nefericire a fost declarat decesul acesteia de către medicul de pe echipajul TIM (terapie intensivă mobilă).

Victima ieșită din autoturism i-au fost efectuate manevrele de resuscitare.

Din fericire, aceasta a răspuns manevrelor de resuscitare, la momentul actual fiind predată echipajului TIM pentru îngrijiri medicale și ulterior transportul acesteia la spital.

Șoferul autocamionului a fost predat unui echipaj SAJ, urmând ca acesta să fie transportat la spital”, a precizat ISU Alba.

UPDATE 00.30: Din nefericire, victima care a răspuns manevrelor de resuscitare a intrat din nou în stop cardio-respirator. Acesteia i s-au aplicat manevrele de resuscitare, însă fără răspuns, fiind declarat decesul acesteia.

Din accident au rezultat 3 victime (bărbați), din care 2 decedate (ambele din autoturism) și una transportată la spital (șofer autocamion), au transmis reprezentații ISU Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax