Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident mortal pe DN 7. O femeie a murit după ce mașina în care se afla a fost lovită de o alta și proiectată într-un copac

Publicat

Un accident rutier grav a avut loc sâmbătă dimineața pe DN 7, între Deva și Simeria. O femeie a decedat după ce autoturismul în care se afla a fost lovit de un altul și mai apoi proiectat într-un copac de pe marginea șoselei. 

Potrivit polițiștilor din Hunedoara, în jurul orei 10:00, un conducător auto în vârstă de 34 de ani, care conducea un autoturism pe banda a II-a a DN 7, din direcția Deva – Simeria, pe raza localității Sântuhalm, a piedut controlul volanului și a lovit parapetul de protecție ce desparte sensurile de mers, după care a pătruns pe banda I a aceleiași direcții de mers, unde a acroșat autoturismul condus de un bărbat de 62 de ani, pe care l-a proiectat în afara părții carosabile, unde a lovit un copac.

În urma impactului, a rezultat rănirea celor doi conducători auto și a unei femei aflate în autoturismul condus de bărbatul de 62 de ani. Din nefericire, femeia în vârstă de 86 de ani a decedat.

În urma testării, conducătorul auto de 34 de ani a prezentat o concentrație de 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal.

Potrivit ISU Hunedoara, pompieri ai Detașamentului Deva au intervenit în jurul orei 10.00, cu două autospeciale de intervenție și un echipaj SMURD, alături de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Hunedoara, la un accident rutier produs pe DN 7, la ieșirea din municipiul Deva spre orașul Simeria.

Forțele de intervenție ajunse la locul solicitării au identificat trei victime, două femei și un bărbat, aflate în cele două autoturisme implicate în accident, iar ce-a de-a patra persoană, șoferul unuia dintre autovehicule, nu a avut nevoie de ajutor medical.

În urma producerii evenimentului rutier, unei femei aflată în stop cardio – respirator i s-au aplicat manevre de resuscitare dar, din păcate, medicul aflat la fața locului a declarat decesul.

Celelalte trei persoane, inclusiv conducătorul auto care a refuzat, inițial, intervenția echipajului de prim ajutor, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Deva. Una dintre ele, o femeie, prezentând politraumatisme pe toată suprafața corpului.

Pentru că în urma impactului unul dintre autoturisme s-a oprit într-o conductă de gaz metan, a fost solicitată prezenta unei echipe a distribuitorului de gaze. În urma evaluării tehnice, conducta nu a fost avariată, astfel că nu s-a impus întreruperea alimentării cu gaz metan.

Pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere ale incendiilor.

sursa foto: ISU Hunedoara, Facebook – Denisa G.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax