Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO-VIDEO: Mașină din Alba, implicată în ACCIDENT MORTAL pe DN1 Sibiu-Sebeș. TREI persoane decedate

Publicat

Două persoane din Alba și alta din Sibiu au murit într-un accident rutier petrecut duminică după-amiază pe DN1 Sibiu – Sebeș. Este vorba despre o coliziune frontală între un taxi (Dacia Logan) și un Volkswagen Golf, înmatriculat în Alba.

Accidentul s-a petrecut între localitățile Cristian și Săcel (județul Sibiu).

UPDATE, ora 17.57: Potrivit IPJ Sibiu, din primele cercetări efectuate rezultă că șoferul autoturismului condus spre Sibiu (taxi-ul, n.r.), în vârstă de 32 de ani, sibian, singur în mașină, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul (Volkswagen Golf înmatriculat în Alba – n.r.) condus regulamentar spre Alba și în care se aflau șoferul în vârstă de 58 de ani și două pasagere, una de 49 de ani, cealaltă de 30 de ani, aceasta din urmă însărcinată, toți trei din județul Alba.

Din păcate, cei doi conducători auto și femeia în vârstă de 49 de ani au decedat, femeia însărcinată fiind transportată la spital cu răni grave.

Traficul se desfășoară îngreunat.

Potrivit unor surse, cele două persoane din județul Alba care și-au pierdut viața ar fi fost soț și soție ( (58 de ani, respectiv 49 de ani), din Căpâlna.

UPDATE, Ora 17.40: Bilanțul tragic al accidentului a ajuns la trei persoane decedate.

Reprezentanții SAJ au comunicat că, în ciuda eforturilor făcute de personalul medical, viața celor trei nu a mai putut fi salvată.

Aveau leziuni foarte grave. Este vorba despre doi bărbați (unul de 32 de ani din Sibiu) și o femeie (49 de ani), ultimii doi din mașina înmatriculată în Alba. (în actualizare).

Cealaltă pasageră din Golf, femeia însărcinată care a fost rănită și transportată la spital, are 30 de ani.

UPDATE, ora 17.28:  Două persoane au murit. Una dintre acestea este șoferul taxi-ului, un bărbat de 32 de ani din Sibiu.

Din cealaltă mașină, înmatriculată în Alba, una dintre pasagere este în stop cardio-respirator și se fac manevre de resuscitare.

Știrea inițială

O persoană a decedat, iar două sunt în stare de inconștiență, la momentul transmiterii acestei știri, într-un grav accident rutier ce a avut loc pe DN 1, între Sibiu și Sebeș, sâmbătă, în jurul orei 17.00.

De asemenea, o femeie gravidă, a patra victimă, a fost transportată de urgență la spital. 

Traficul este blocat pe ambele sensuri de mers.

Potrivit ISU Sibiu, în accidentul rutier au fost implicate două autoturisme, din care unul un taximetru, între localitățile Cristian și Săcel.

Din primele informații sunt 4 persoane implicate, 2 bărbați și două femei dintre care una însărcinată.

Potrivit informațiilor primite de la fața locului, un bărbat este decedat, un bărbat și o femeie se află în stop cardio respirator și li se aplică manevrele de resuscitare, iar femeia însărcinată va fi transportată la spital, conștientă cu fractură de femur, potrivit ISU Sibiu.

ISU Sibiu a intervenit la acest eveniment rutier cu două autospeciale SMURD, dintre care una cu medic, o autospecială de transport victime multiple, un echipaj de descarcerare și un echipaj de pompieri militari.

SAJ (Serviciul de Ambulanță Județean) Sibiu a intervenit cu un echipaj tip C.

sursă foto: ISU Sibiu, InfoTrafic Sibiu (Facebook)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax