Connect with us
Publicitate

ABRUD

FOTO: Accident mortal pe DN74 Abrud-Brad. Un bărbat și-a pierdut viața. Impact violent între două mașini

Publicat

Un accident rutier grav s-a petrecut joi pe DN 74 Abrud-Brad, la ieșire din localitatea Mihăileni, comuna Buceș, în județul Hunedoara. O persoană și-a pierdut viața. Traficul rutier a fost blocat temporar.

Potrivit ISU Hunedoara, au fost implicate două autoturisme în accident, iar impactul a fost deosebit de violent.

Au acționat două echipaje operative ale Secției de pompieri Brad, pentru descarcerare și acordarea ajutorului medical calificat persoanelor accidentate.

Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit una dintre victime, șoferul unui  autoturism, încarcerat și cu traumatisme incompatibile cu viața.

Alte două persoane, conștiente și cooperante, aflate în cel de-al doilea autoturism, au fost asistate medical la fața locului, de către echipajele SMURD și SAJ și ulterior s-a asigurat transportul acestora la Centrul de Primiri Urgențe din municipiul Brad.

Totodată, pompierii au asigurat măsurile de preîntâmpinare a izbucnirii unui incendiu în astfel de situații.

Circulația pe DN 74 a fost întreruptă, pe ambele sensuri, pe porțiunea cuprinsă între localitățile Crișcior și Buceș. Potrivit InfoTrafic Poliția Română, circulația a fost deviată provizoriu pe o rută ocolitoare.

Potrivit IPJ Hunedoara, în jurul orei 11.30, poliţiştii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe raza satului Mihăileni, în zona podului peste râul Crișul Alb.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au  constatat faptul că un bărbat în vârstă de 60 de ani, din comuna  Crișcior, în timp ce conducea  un autoturism pe DN 74,  din direcția Brad – Abrud,  la intersecția DJ 742B, nu s-ar fi asigurat corespunzător la schimbarea direcției de deplasare (prin viraj spre stânga) şi a intrat  în coliziune frontală cu autoturismul care circula din direcția Abrud-Brad, fiind condus de un tânăr de 27 de ani, din comuna Crișcior.

În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto de 60 de ani şi rănirea conducătorului auto de 27 de ani şi a unui bărbat  în vârstă de 48 de ani, pasager în autoturismul condus de tânăr.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax