Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT la Sebeș. Un BMW în care se aflau patru tineri s-a răsturnat la intrare pe autostradă.

Publicat

Un accident rutier a avut loc sâmbătă noaptea, în jurul orei 23.00, pe DN 7, la intrare în Sebeș dinspre Vințu de Jos, în zona fabricii Star Assembly. Din cauza vitezei excesive șoferul unui BMW a pierdut controlul volanului.

Potrivit primelor informații transmise de la fața locului de reprezentații ISU Alba, un autoturism în care erau patru persoane s-ar fi răsturnat.

UPDATE: În jurul orei 23:00, la ieșirea din Vințu de Jos spre Sebeș, din cauza vitezei excesive, șoferul, un tânăr de 23 de ani din Vințu de Jos, la intersecția cu breteaua de intrare pe autostrada A1, a pierdut controlul volanului, a intrat în derapaj și a acroșat bordura scuarului median. Autoturismul a intrat apoi pe contrasens, unde a lovit parapetul metalic și un stâlp de iluminat, iar în cele din urmă s-a răsturnat.

Șoferul și doi din cei trei pasageri, un tânăr de 18 ani și altul de 24 au suferit leziuni ușoare și au fost transportați la spital.

La ajungerea echipajelor de salvare cele patru persoane erau ieșite din autoturism, fiind conștiente.

UPDATE: Este vorba de un autoturism BMW. Potrivit ISU Alba toate cele patru persoane au fost transportate la Spitalul de Urgență din Alba Iulia

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax