Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO – VIDEO | ACCIDENT pe A1, lângă Sebeș: Un autocamion a intrat într-un utilaj de întreținere a autostrăzii. O persoană rănită grav

Publicat

YouTube video

DSC_0806 Un accident de circulație s-a produs sâmbătă dimineață în jurul orei 06.30, pe autostrada A1, în zona localității Sebeș. Un camion a intrat în coliziune cu o autoutilitară pentru împrăștiat material antiderapant. În urma accidentului, o persoană a fost rănită grav.

Traficul este blocat pe Autostrada A1, pe sensul de mers Sibiu – Deva, la km 305, în zona localității Sebeș. Circulația este deviată de la Cunța pe DN1, prin municipiul Sebeș.

UPDATE: Din informațiile primite de la fața locului, unii dintre șoferii aflați în coloană pe sensul de mers Sibiu – Deva, nu au mai avut răbdare ca traficul să fie deblocat și s-au întors, pe același sens de mers, cu avariile pornite.

UPDATE 1 – ora 12.10: Traficul pe autostrada A1 pe sensul de mers  Cunța – Sebeș a fost reluat după aproape 6 ore. Se poate circula în condiții normale.

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, la data de 20 decembrie, ora 05,50, pe Autostrada A1, la Km 302, în afara localității Răhău, N.V., de 35 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un camion cu remorcă, datorită neatenției în conducere, a întrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un bărbat de 62 de ani, din Ardud, județul Satu Mare.

În urma accidentului, un bărbat pasager în prima autoutilitară, a suferit mai multe leziuni și a fost transportat la spitalul din Alba Iulia unde a rămas internat.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

YouTube video

Din primele informații se pare că șoferul unui autocamion, aparținând unei firme de curierat, pe fondul oboselii nu a păstrat distanța corespunzătoare, intrând în coliziune cu o autoutilitară pentru împrăștiat material antiderapant.

În urma coliziunii, pasagerul din dreapta autocamionului a fost rănit grav.

YouTube video

Foto, video: Daniel BLOSS

Citește și FOTO – VIDEO: Accident FILMAT LIVE pe şoseaua de centură din Alba Iulia. Un camion a lovit în plin un autoturism Rover

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. prostcurierat

    sâmbătă, 20.12.2014 at 17:02

    Cine a vazut cum circula unii soferi de la URG pe sosele nu se mai mira de asa ceva. Vorbesc la telefon in timp ce conduc, fac depasiri neregulamentare, gonesc pe sosele si taie curbele de parca ar fi la raliu. Nu este nici primul nici ultimul. Mai este si staff-ul de vina care ii lasa sa faca schimburi de ture intre ei si ajung sa lucreze noapte de noapte mai multe saptamani sau fac si curse de zi. Sa ne fereasca Dumnezeu sa-i intalnim pe sosele pe unii dintre ei. Vedeti si aici: youtube.com/watch?v=Xo4MkOEM_j4 sau un alt accident aici: youtube.com/watch?v=SRXBadTyOoA cititi si aici: prinbrasov.com/2012/08/bv-17-urg-posibil-criminal-urgent-curier/ si aici – bzi.ro/grav-accident-rutier-pe-dn-208-in-comuna-motca-un-mort-galerie-foto-209411

  2. N.V.

    joi, 01.01.2015 at 11:01

    In primul rand doresc sa mentionez ca domnii reporteri au relatat doar ce stiu din datele adunate de la multimea de acolo, martorul ocular care nu a dorit sa se implice in vreun fel nu a spus nimic, domnul de la sararita nu avea nici un girofar pornit si nu mai spun faptul ca adormise la volan deoarece banda a doua de deplasare nu era libera acesta din urma traversand banda probabil dupa ce a vazut farurile mele venind din spate, declarand in acelasi timp cand a fost intrebat ce s-a intamplat spunand ca el nu stie ci doar s-a trezit in parapetul de pe banda de urgenta,avand in vedere ca si conditiile de vizibilitate erau mici ceata fiind putin ridicata de pe carosabil, nu am avut unde sa il evit , fiind in depasirea unui tir care se deplasa foarte incet (pentru cei ce nu stiu depasirea pe autostrada pentru vehicole ce transporta marfa este permisa de la ora 22 pana la ora 6) acesta din urma nedorind dupa cum am zis sa se implice si sa dea vreo declaratie..doresc sa mai mentionez faptul ca detin dispozitiv bluetooth si in acel timp discutam cu colegii mei sa ma lase sa trec in fata lor deoarece sunt mult in urma..in urma cu aproximativ 1-2 km au mai fost 2 sararite care erau semnalizate corespunzator vizibilitatea lor fiind posibila de la cel putin 500m si pe care de asemenea le-am depasit..imi pare rau ca nu am declarat oficial si aceste lucruri insa eram intro stare de soc din pricina accidentului si a imensei ingrijorari pentru pasagerul meu din dreapta ,acesta din urma fiind transportat la spital in stare grava dar revenindusi la spital..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax