Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT pe A1 Sebeș-Sibiu. Trei persoane rănite după ce un autoturism și o autoutilitară s-au lovit. Trafic deviat pe DN1

Publicat

Trei persoane au fost rănite într-un accident rutier petrecut marți după-amiaza pe autostrada A1 Sebeș-Sibiu, zona Săliște. Traficul rutier a fost deviat pe DN1.

Accidentul s-a petrecut la km 268, în zona localității Săliște, pe sensul de mers Săliște – Sibiu.

Vezi și FOTO-VIDEO: ACCIDENT GRAV pe A1 Sibiu-Sebeș. Coliziune între un TIR, o camionetă și un autoturism. Trafic deviat pe DN1

Potrivit IPJ Sibiu, politiștii rutieri care s-au deplasat la fața locului au constatat că în accident sunt implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de un cetățean străin în vârstă de 57 de ani și un microbuz de marfă (autoutilitară – n.r.) condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani.

În urma accidentului au suferit vătămări corporale cei doi conducători auto, precum și un pasager în vârstă de 41 de ani, aflat în autoutilitară.

În acest moment (ora 16.20), traficul rutier este deviat pe DN1.

Politiștii rutieri continuă cercetările în vederea stabilirii cauzei accidentului rutier.

UPDATE: Potrivit ISU Sibiu, la fața locului au intervenit trei echipaje SMURD, care au acordat îngrijiri medicale celor răniți. Șoferul autoturismului a suferit politraumatisme, conducătorul autoutilitarei are contuzii și fractură la picior, iar pasagerul are traumatism de coloană. Cei trei bărbați au fost transportați în stare de conștiență la UPU Sibiu.

ISU Sibiu a anunțat că în accident au fost implicate un autoturism și o autoutilitară de igienizare.

Potrivit InfoTrafic Poliția Română, circulația a fost deviată pe DN 1 de pe Autostrada A1 pe sensul dinspre Deva (Sebeș) către Sibiu, între kilometrii 270 și 254.

sursă foto: Facebook (Bogdan D.) Romania24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax