Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: ACCIDENT cu trei victime pe Autostrada A1, între Sebeș și Sibiu. Se circulă pe o singură bandă, în zona Aciliu

Publicat

Un accident rutier s-a produs miercuri, în jurul orei 12:40, pe Autostrada A1 Sebeș – Sibiu. În zonă, traficul rutier se desfășoară pe banda II.

Evenimentul rutier s-a produs între Cunța și Săliște. Trei persoane au fost rănite după ce o mașină a intrat în coliziune cu un autocamion, în zona Aciliu.

În zona accidentului traficul a fost blocat timp de mai multe minute.

Potrivit ISU Sibiu, două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială de stingere cu descarcerare și o autospecială de transport victime multiple intervin de urgență la un accident rutier pe Autostrada A1, în zona localității Aciliu, pe sensul Sebeș-Sibiu.

Din primele informații există 5 victime.

UPDATE, ora 13:00 – Polițiștii Biroului Autostrăzi intervin la un accident rutier produs pe A1, calea Sebeș – Sibiu, km. 277, în zona localității Aciliu.

În accident sunt implicate două autovehicule, respectiv un ansamblu TIR condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani din Hunedoara și un autoturism condus de un cetățean străin, în vârstă de 55 de ani.

Potrivit polițiștilor, în urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului autoturismului, precum și a două pasagere, în vârstă de 29 și 52 de ani, ambele din Rășinari (județul Sibiu).

Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor producerii acestui accident.

Traficul rutier se desfășoară pe banda II.

sursa, foto: Info Trafic Jud. Sibiu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Adrian

    miercuri, 27.07.2022 at 13:47

    Nu se circula deloc si nu s.a circulat de la comiterea accidentului. Traficul este blocat. Suntem blocati la peste 33 de grade cu copii in masina de probabil mai bine de o ora si Politia nu ia nici un fel de masuri pentru deblocarea macar a unei benzi de circulatie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax