Connect with us
Publicitate

CUGIR

FOTO-VIDEO ACCIDENT pe Autostrada A1, între Sebeș și Orăștie. Două persoane rănite după un impact între mai multe autovehicule

Publicat

Un accident rutier s-a produs joi seara, în jurul orei 20.00, pe Autostrada A1, între Sebeș și Orăștie, în zona Balomiru de Câmp- Pianu.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Alba, un autoturism a intrat în coliziune cu remorca unui TIR, iar două persoane au fost rănite. Acestea se aflau în autoturism: șoferul de 47 de ani și un pasager – minor de 14 ani. Autocamionul era condus de un bărbat de 51 de ani care nu a suferit leziuni.

Cei doi răniți sunt din județul Bacău, iar șoferul de TIR, din Olt, potrivit unor surse.

În zona accidentului a mai fost o tamponare în care au fost implicate alte patru autovehicule.

UPDATE: Șase autovehicule au fost implicate joi seara într-un accident pe autostrada A1 Sibiu – Deva, pe raza raza localităţii Pianu, în judeţul Alba, fiind înregistrate două victime, dintre care una inconştientă.

Potrivit ISU Alba, în accident au fost implicate trei autotrenuri (un autotren transporta materiale laminate, două autotrenuri goale), un autocamion care transporta sare și două autoturisme. În urma accidentului au rezultat două victime (o victimă conștientă și o victimă inconștientă).

Centrul INFOTRAFIC precizează că evenimentul rutier s-a produs la kilometrul 324, pe sensul către Deva.

Traficul rutier se desfăşoară doar pe a doua bandă, valorile de trafic fiind crescute.

Știrea inițială

Potrivit ISU Alba, Garda de Intervenție Sebes intervine în cooperare cu Detașamentul de Pompieri Orăștie pentru acordare prim ajutor medical și asigurare masuri PSI la un accident rutier produs pe A1, sens Sebeș – Deva, pe raza localității Balomiru de Câmp.

Din primele informații în accident au fost implicate două autoturisme și două autotrenuri rezultând două victime conștiente și neîncarcerate.

Unul dintre TIR-uri transporta material lemnos, iar celălalt este fără încărcătură.

Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și două ambulanțe SMURD B2.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunțat la ora 20.25 că pe autostrada A1 Sibiu-Deva, kilometrul 324, sensul către Deva, în zona localității Pianu, județul Alba, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate patru autovehicule.

Potrivit primelor date, o persoană a suferit leziuni, urmând să fie evaluată medical. Traficul rutier se desfășura doar pe a doua bandă, valorile de trafic fiind crescute.

Foto: ISU Alba, Facebook – Info Trafic jud. Hunedoara

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax