Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT pe Autostrada A1 Sebeș-Sibiu. Mașini înmatriculate în Alba, implicate într-un carambol, în zona Cristian

Publicat

Două mașini din Alba au fost implicate duminică după-amiaza într-un carambol produs pe Autostrada A1 Sebeș – Sibiu, în zona localității Cristian.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că patru autoturisme au fost implicate într-un accident pe Autostrada A1, pe sensul Deva – Sibiu, la kilometrul 258+300 metri, în zona localității Cristian, județul Sibiu.

Două dintre acestea, un autoturism Dacia Logan (taximetru) și un altul Mazda sunt din județul Alba. În evenimentul rutier au mai fost implicate un autoturism Dacia Duster și un BMW.

În urma coliziunii, o persoană a necesitat îngrijiri medicale.

Potrivit IPJ Sibiu, Polițiștii Biroului Poliție Autostrăzi A1 au intervenit la un accident rutier produs pe A1, la km. 258, în zona loc. Cristian, pe sensul spre Sibiu.

Este vorba despre o coliziune în care au fost implicate 4 autoturisme, în urma evenimentului o pasageră, în vârstă de 43 de ani, din municipiul București, suferind vătămări corporale și fiind transportată la spital.

Traficul s-a desfășurat dirijat, doar pe prima bandă.

sursa, foto: Info Trafic jud. Sibiu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax