Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: ACCIDENT pe autostrada A3. Un şofer din Alba Iulia s-a izbit cu maşina de parapeţi, după ce a fost prins de radar cu viteză de 236 km/h

Publicat

accid autostrada Un tânăr de 20 de ani din Alba Iulia a circulat, duminică, pe Autostrada Cluj-Turda, cu peste 230 de kilometri la oră şi a produs accident.

A pierdut controlul volanului şi s-a izbit de parapeţii de pe marginea carosabilului. Totul a fost filmat de radarul Poliţiei.

A avut norocul să scape cu viaţă, dar maşina a fost serios avariată.

„În jurul orei 13.51, un bărbat, de 20 de ani, domiciliat în Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe Autostrada A3 Turda-Borș, în dreptul km 15+900 m, calea 2, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit parapeții metalici ai autostrăzii din partea dreaptă a direcției de deplasare.

Accidentul rutier, soldat numai cu pagube materiale, a fost filmat de aparatul radar, autoturismul fiind înregistrat circulând cu viteza de 236 km/h”, precizează IGPR.

YouTube video

masina accident Cel în cauză a motivat că i-a sunat telefonul, moment în care a intrat în derapaj şi a lovit parapeţii metalici ai autostrăzii din partea dreaptă a direcţiei de deplasare, potrivit sursei citate.

Până la înlăturarea maşinii de pe carosabil (un Volkswagen Scirocco), s-a circulat pe banda de urgenţă, pe o distanţă de aproximativ 300 m.

Șoferul a fost sancționat contravențional și i-a fost reținut permisul de conducere, pentru o perioadă de 90 de zile.

surse foto: InfoTrafic Cluj (Facebook), Adevărul / ISU Cluj

sursa video: adevărul.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax