Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT pe Autostradă, în zona Sebeş. Un autoturism Ford s-a izbit de un parapet, pe sensul de mers spre Deva

Publicat

IMG_0350 Un accident rutier s-a petrecut vineri, 13 noiembrie, pe Autostrada Sibiu-Orăştie, la kilometrul 309, în zona Sebeş. A fost implicat un singur autoturism, care s-a izbit de parapetul din dreapta sensului de mers spre Deva, apoi s-a rotit pe carosabil.

Potrivit Centrului Infotrafic din IGPR, la ora 17.30, pe autostrada A1, la kilometrul 309+600 de metri, în zona Sebeş, pe sensul de mers Sibiu – Deva, traficul rutier se desfăşura pe o bandă, din cauza unui accident rutier.

Un autoturism a lovit glisiera de protecţie şi a rămas imobilizat pe partea carosabilă.

Traficul rutier a fost blocat pe o bandă, până la ridicarea autoturismului pe o platformă, ulterior fiind reluat pe ambele benzi ale sensului de mers.

Autoturismul Ford Fiesta, înmatriculat în Braşov, ar fi fost condus de o femeie. Accidentul s-a petrecut între cele două ieşiri de pe autostradă, din zona Sebeş (între breteaua de la Lancrăm şi cea de la Vinţu de Jos).

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax