Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT pe Autostrada Sebeș-Sibiu, la Apoldu de Jos. Un TIR a rupt 300 de metri din parapetul median și s-a răsturnat

Publicat

Traficul rutier pe Autostrada Sebeș-Sibiu a fost îngreunat luni dimineața pe A1 Sebeș-Sibiu din cauza unui accident. Un autocamion încărcat cu cauciucuri s-a răsturnat pe carosabil rupând circa 300 de metri din parapetele

Traficul rutier s-a desfăşurat cu dificultate, luni dimineaţa, pe autostrada A1, în zona Apoldu de Jos, la km 278, după ce un autotren a intrat în parapet şi s-a răsturnat pe şosea, anunţă Direcţia Regională de Drumuri (DRD) Braşov.

„În jurul orei 7,20, între Sălişte (judeţul Sibiu) şi limita judeţului Alba, un autotren a intrat în parapetul median, s-a răsturnat şi ocupă cele 2 benzi de viteză a căilor 1 şi 2. Se aşteaptă o macara să-l ridice pe roţi. Se circulă îngreunat pe banda 1 a fiecărei căi.

A reuşit să rupă vreo 300 de metri de parapet”, au precizat reprezentanţii DRD Braşov.

Pompierii au fost chemaţi să intervină în zomă, din cauza motorinei care s-a scurs pe carosabil. „Pompierii militari din cadrul Punctului de lucru Sălişte au intervenit de urgenţă pe autostrada A1, km 278, unde un TIR s-a răsturnat pe carosabil.

Nu sunt semnalate victime. La faţa locului, pompierii militari asigură măsurile de prevenire şi sablarea carosabilului ca urmare a scurgerilor de combustibil. Autocamionul este încărcat cu cauciucuri”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Alina Voina.

Potrivit IPJ Sibiu, accidentul s-a petrecut în zona Apoldu de Jos (km 278). TIR-ul s-a răsturnat după impact cu parapetul median.

Nu au fost persoane rănite, însă traficul rutier se desfășoară îngreunat.

Pompierii militari asigură măsurile de prevenire și sablarea carosabilului ca urmare a scurgerilor de combustibil, transmite ISU Sibiu.

Autocamionul este încărcat cu cauciucuri.

Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a informat luni dimineața că ”pe autostrada A1 Sibiu – Deva, conducătorul unui ansamblu rutier în timp ce se deplasa către Deva, în zona km 278, a intrat în parapetul median și s-a răsturnat pe suprafața de rulare. Nu sunt victime”.

Traficul a fost restrictionat temporar pe banda doi, pe sensul către Sebeș și pe prima bandă și pe banda doi, pe sensul către Sibiu.

sursă imagini: ISU Sibiu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax