Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: ACCIDENT pe Bulevardul Ferdinand din Alba Iulia. Motociclist rănit, după ce a fost lovit de o mașină. A fost transportat la spital

Publicat

14509296_1299129210131361_1408639954_nUn accident rutier s-a produs miercuri dimineaţa, în intersecția dintre Bulevardul Ferdinand și  strada Dimitrie Cantemir  din Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, în accident a fost implicat un motociclist și o mașină.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj SMURD pentru a acorda primul ajutor motociclistului rănit.

Autoturismul circula pe strada Dimitre Cantemir, iar şoferul încerca să intre pe strada principală, în momentul accidentului. Nu i-a acordat prioritate motociclistului, care circula pe Bulevardul Ferdinand.

UPDATE: Autoturismul implicat în accident, un Opel cu numere de Alba, era condus de un bărbat de 67 de ani. Motociclistul rănit are 45 de ani şi a fost transportat la spital. Din primele date, ar fi suferit leziuni la picior.

Potrivit IPJ Alba, accidentul s-a petrecut în jurul orei 10.23, la intersecţia străzilor Dimitrie Cantemir cu B-dul Ferdinand din municipiul Alba Iulia. O.F., de 67 de ani, din  Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui motociclu condus de un bărbat de 45 de ani, din Alba Iulia, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, motociclistul a suferit mai multe leziuni corporale şi a fost transportat la spitalul din Alba Iulia unde a rămas internat.

Atât conducătorul auto cât şi motociclistul au fost testaţi cu aparatul etiletest, rezultatul fiind negativ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax