Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident pe Bd. Încoronării din Alba Iulia. Au fost implicate un autobuz şi un autoturism. Trei persoane transportate la spital

Publicat

Un accident rutier s-a petrecut vineri seara, pe Bulevardul Încoronării din Alba Iulia. Au fost implicate un autobuz STP şi un autoturism Hyundai. Trei persoane aflate în autoturism au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Din primele informaţii, şoferul autobuzului nu ar fi acordat prioritate autoturismului care circula pe drum cu prioritate şi cele două autovehicule au intrat în coliziune. Au suferit leziuni uşoare şi au fost transportate la spital şoferul autoturismului şi două tinere.

Accidentul s-a petrecut în dreptul intersecţiei dintre Bulevardul Încoronării şi strada Izvorului (zona „Dealul Furcilor”).

UPDATE:

La data de 16.08.2013, ora 19:50, la intersecția bulevardului Încoronării cu strada Izvorului din Alba Iulia, B.G., de 58 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autobuz al societăţii locale de transport public, nu a acordat prioritate la efectuarea unui viraj la stânga pentru a pătrunde pe strada Izvorului, intrând în coliziune cu un autoturism condus de o tânăr de 22 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului conducătorul auto şi două tinere de 23 şi 25 de ani, pasagere în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare, fiind transportaţi la spitalul din Alba Iulia unde le-au fost acordate îngrijiri medicale, însă nici unul nu a rămas internat.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că în momentul producerii accidentului nu erau sub influenţa alcoolului.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. bubi

    vineri, 16.08.2013 at 20:48

    Taranii de soferi de ls STP… Iti ies in cale, schimba banda fara sa se asigure si au impresia ca ei fac legea pe sosea. Ies din refugiul pentru statie direct in banda a doua si au stupida pretentie sa le acorzi prioritate si in cazul asta. Badarani si neciopliti.

  2. yo

    duminică, 18.08.2013 at 04:23

    Da este adevărat eu am o pățanie cu unul pe vasile goldis am gasit o gaura unde sa parchez cu spatele am dat semnal dreapta dar dobitocul direct in spatele meu si nu mai putea da înapoi dar tot el cu gura mare.nu stiu de ce nu se iau masuri pt aceasta firma . trebuie sa se întâmple un accident ca sa vedem ce este stp-ul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax