Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO ACCIDENT pe Bulevardul Revoluției din Alba Iulia. Patru persoane rănite după ce o mașină a lovit un autobuz

Publicat

accident colaj

Patru persoane au fost rănite ușor joi dimineața, după ce un autoturism a intrat într-un autobuz, pe Bulevardul Revoluției din Alba Iulia.

Din primele informații, o șoferiță care conducea un autoturism nu s-ar fi asigurat corespuzător și a intrat într-un autobuz.

Potrivit IPJ Alba, evenimentul s-a produs pe Bulevardul Revoluției din Alba Iulia (zona Fortuna). În accident au fost implicate un autobuz și un autoturism.

Patru persoane din autobuz au primit îngrijiri medicale, fiind rănite ușor.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, o femeie de 56 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea benzii de circulație și a intrat în coliziune cu un autobuz condus în aceeași direcție de un bărbat de 50 de ani, din Alba Iulia.

În urma accidentului, patru femei, toate pasagere în autobuz, au suferit leziuni corporale ușoare. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Foto: Cosmin Szekely

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax